Nyt fra DUN

NY PUBLIKATION

Rapport offentliggør anbefalinger fra Kvalitetsudvalget

Kvalitetsudvalget offentliggjorde den 24.11.2014 sin anden rapport med anbefalinger til styrkelse af de videregående uddannelser. Rapporten kommer med 8 anbefalinger og fremhæver blandt andet, at de videregående uddannelser skal satse meget mere på undervisning og læring:

"Når vi spørger dem, der underviser, er svaret ret entydigt: Fremragende undervisning er hverken vejen til bedre løn, forfremmelse eller anerkendelse. Det skal ændres," udtaler Kvalitetsudvalgets formand, Jørgen Søndergaard til ufm.dk.

Læs hele rapporten

 

 

NYT NETVÆRK

Teaching and Learning in the International Classroom

Formålet med den nyoprettede SIG (Special Interest Group) under DUN er at etablere et nationalt forum for pædagogiske konsulenter, undervisere og andre medarbejdere, der er engagerede i viden om international undervisning specifikt og internationalisering på universitetet generelt. Deltagerne vil bl.a. udveksle erfaringer med pædagogiske redskaber og dele viden om arbejdet med interkulturelle kompetencer.

Læs mere

 

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Tiltrædelsesforelæsning: IT i undervisningen, hvorfor det? – et didaktisk perspektiv

Helle Mathiasen tiltrådte som professor i computer supported Science Education ved Institut for Naturfagenes Didaktik, Københavns Universitet den 1. november 2014. I den forbindelse afholdes tiltrædelsesforelæsning med efterfølgende reception den 9. januar 2015 kl. 15. Alle er velkomne.

Læs mere

 

 

FÅ DINE NYHEDER UD TIL MERE END 1000 MEDLEMMER I DUN

Brug DUN’s nyhedsbrev til at dele relevante nyheder og arrangementer med dine DUN-kolleger

Hvad sker der lige nu i dit pædagogiske center? Er der nyt fra din netværksgruppe? Er der et universitetspædagogisk arrangement, du gerne vil fortælle DUN-medlemmerne om? Har du fundet en interessant artikel eller udsendelse, der er et must for andre DUN-medlemmer? Hvad er der af nyheder på dit universitet?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail med indholdet til dun@dun-net.dk.

Næste nyhedsbrev udsendes den 19. december.

 

 

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 1. december 2014 Dansk Universitetspædagogisk Netværk