Nyt fra DUN

DUN konference 2013, Undervisningsudvikling for udviklere og undervisere, Trinity, Fredericia
Første dag, d. 22. Maj, mest for pædagogiske udviklere: Mona Fjellström,  Benchmarking for lärande og kvalitetsutveckling, workshop. 
Anden dag, d. 23. Maj, mest for undervisere: Kristina Edström, Kan vi förbättra studenternas lärande och samtidigt undervisa mer effektivt själva?
Konferencen foregår på skandinavisk. 
Tilmelding åbner om 14 dage, men skriv allerede konferencen i kalenderen nu!
Læs mere på http://www.dun-net.dk/konferencer/dun-konference-2013

Pædagogisk Center Samfundsvidenskab søger erfarne konsulenter
Pædagogisk Center Samfundsvidenskab, Københavns Universitet, er i vækst og har derfor brug for et antal erfarne konsulenter/specialkonsulenter (TAP). Ansøgningsfristen er torsdag den 3. januar 2013. Det fulde opslag findes på http://jobportal.ku.dk/tap/

Koordinator for den universitetspædagogiske indsats på KU
Københavns Universitet intensiverer den universitetspædagogiske indsats og søger derfor en koordinator for området. Ansøgningsfrist den 21. december 2012. Se det fulde opslag på  http://jobportal.ku.dk/tap/ (under 'Fællesadministrationen'). 

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift har mange læsere
Mange læser Danmarks tidsskrift om universitetspædagogik: Antal downloads/åbninger af samtlige årganges artikler forventes i år at blive 6400, baseret på tal frem til 21.11.12.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 9. december 2012 Dansk Universitetspædagogisk Netværk