Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev #1, 2013

En hvid vinterferie på 'Hotel Mormor' giver et par timers taknemmelig ro til at samle informationerne om de kommende måneders musik og muligheder. Overskuddet er etableret i det fynske, hvor bolig og fundament igen er i balance. Jeg bruger energien til at genstarte workshoppen VokalDeLuxe og har åbnet op for private sangelever.

Med dette nyhedsbrev kommer derfor konkrete datoer og vinterens tilbudspriser (klik her hvis du vil direkte til prislisten).

Er du hurtig, kan du allerede deltage i morgen (kl. 19-22 i Ryslinge) eller på mandag (København), da jeg har få ledige pladser til VokalDeLuxe. Sms til 31211766, hvis du vil have en plads.

Kender du din stemme?

En anderledes måde at få sang/solist-træning på! I en lille, tryg og energifyldt cirkel på 6-9 deltagere synger vi på skift med små bidder af sange. Det giver mulighed for at arbejde på det personlige optræderum, styrke selvværd og den enkeltes sangteknik. Vi fokuserer på det, der virker og slipper det, der ikke længere er støttende.
Pris for 3 timer: 350 kr inkl. kaffe/te og undervisning. 

VokalDeLuxe, datoer forår 2013

Torsdag d. 21. februar kl. 19-22,
Ryslinge (få ledige pladser)

Mandag d. 25. februar,
København (få ledige pladser)

Søndag d. 10. marts kl. 13-16, Ryslinge
Torsdag d. 28. marts kl. 19-22, Ryslinge
Lørdag d. 20. april, København (tid og sted ukendt)
Søndag d. 21. april kl. 13-16, Ryslinge
Lørdag d. 18. maj, København (tid og sted ukendt)

Skriv til janne@jannewind.dk for at booke en plads!
Vil du have one-on-one undervisning er dette naturligvis også muligt. Læs mere om sangundervisning og priser i denne pdf.

PalmeGospel i Svindinge

Vil du synge påsken ind og have en dejlig oplevelse af energi og vellyd, så kig forbi Svindinge Kirke søndag d. 24. marts, hvor vi holder gospelworkshop fra kl. 15.00 med optræden kl. 19.00. Det koster 60 kr for voksne og 30 for børn, inkl. eftermiddagskaffe og en let aftensmad - og alle kan være med uanset erfaring. Læs mere klik her og tilmeld dig på mail her.

TIP: deltag i gratis daglig meditation

Det er nu fjerde gang, jeg deltager i en 21-dages Meditation med Deepak Chopra. Hver dag får man et link i sin mail og hver meditation varer ca. 15 minutter. Sikken en gave fra Deepak og Oprah og så koster den gratis! Klik her.

På gensyn

Jeg håber, det vakte din interesse, og du allerede har booket en plads til sang/stemmetræning, VokalDeLuxe eller korworkshop. Fandt du ikke, hvad du søgte? Skriv eller ring, så tager vi den derfra.