Nyt fra DUN

Konference-program oploadet

Gode undervisnings- og vejledningspraksisser d. 29.-30. maj: Konferencens program med 32 oplæg og workshops om gode praksisser i dansk universitetsundervisning ligger nu på http://www.dun-net.dk/konferencer/dun-konference-2012/program

 

Bestyrelsesmedlem i DUN?

Stil op til DUN's bestyrelse på generalforsamlingen på DUN-konferencen d. 30. maj hvis du vil være med til at arrangere konferencer og anden udveksling om universitetspædagogik. Der er maks. 9 pladser i bestyrelsen. Undervisere, studieledere m.fl. kan også stille op. Opstilling skal meddeles DUN's formand, Lotte Rienecker, lori@dpu.dk , senest d. 15. maj

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:

- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift (både på papir og på net)
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk
- blog om universitetspædagogik (www.dun-net.dk).
- DUNs formand, Lotte Rienecker, kan kontaktes på rieneck@hum.ku.dk

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 21. april 2012 Dansk Universitetspædagogisk netværk