Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev #4, 2013

Efter næsten 3 uger i Afrika sidder jeg i skønne multifarvede efterårs-smukke Danmark med nyfundet perspektiv, glæde, eftertænksomhed og taknemmelighed. Hvor har jeg bare valgt det HELT rigtige liv denne gang. Jeg glæder mig sådan over de næste måneder fyldt med musik, koncerter, workshops - og sender derfor denne hilsen for at minde om det hele. På forhåbentlig gensyn - kærlig hilsen, Janne.

Kontraster og kulturchok

Zanzibar

Afrika var SÅ spændende at opleve, og jeg fordøjer rejsen og alt fra Kilimanjaros kulde til Zanzibars hede her på min blog, hvis du vil læse mere om ALT det, der har sat det hele sådan i perspektiv.

KLIK HER og gå til bloggen

Popsalmer - workshops og koncerter

November er måneden, hvor Popsalme-projektet for alvor bliver lanceret og præsenteret og det glæder mig meget. Ikke mindst fordi jeg brugte morgenerne på Zanzibar til at skrive flere nye melodier og korsatser. Blandt andet en ny melodi til den smukke aftensalme "Fred hviler over land og by", som jeg ikke kan vente med at få sunget med kor og solist allerede næste søndag. Ligenu er der 20 udvalgte skoler og kor over hele landet i gang med at teste musikken af - stor tak til dem for deres arbejde. Det bliver spændende at høre feedback!

3. nov i Pinsekirken, Svendborg:

Vi kickstarter Popsalmerne med en dejlig workshop-eftermiddag (Pinsekirken, Svinget 2, Svendborg), hvor vi skal synge både Gospel og Popsalmer. Det bliver også fortællingen om inspirationen til at koble de gamle smukke tekster med en ny popgosplet stil og vi slutter af med en stemningsfuld musikgudstjeneste. Vi er et flot stort kor allerede og der er plads til flere sangere. Det kræver ingen forudsætninger at synge med. Læs mere klik her og del gerne denne FB-event.

10. nov: Koncert med Sines sange/Popsalmer

Samme sted ugen efter, nemlig søndag d. 10. november kl. 19.00 holder pianist Rasmus og jeg koncert med "Sines Sange". Sine var husmor et sted i det jyske for snart 100 år siden og tilbragte de sidste 25 år af sit liv i en sygeseng. Hendes indre liv var dog helt anderledes levende og hun efterlod et kladdehæfte med smukke digte, som jeg har sat musik til. Læs mere her. Der er gratis entré til koncerten, hvor også Popsalmerne kommer i spil til fællessang.

KLIK HER: og hør sangen "En tanke (Rummet, jorden, Myren og jeg)" som er Sines fortælling om mikro- og makrokosmos.

11. nov: Debutkoncert og sangaften, Ryslinge

Jeg er så heldig at bo på og være tilknyttet Ryslinge Høj- og Efterskole, som blandt andet har givet inspirationen til at skrive de nye Popsalme-melodier. Derfor skal vi naturligvis holde en ordentlig debut-koncert her, så mandag d. 11. november er der sangaften. Der er band og begejstring, fællesspisning og fælles-sang og det bliver FESTLIGT!! Håber du vil være med.

KLIK HER: og TAK fordi du deler Facebook-eventen i dit netværk!

Det koster 100 kr. at deltage med mad (kl. 18.00) og 25 kr. hvis man kun vil høre koncerten, der starter kl. 19.30 i den smukke høresal.
Der er tilmelding hos Lisbeth på kontoret.