Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #3, 2014

Et hæsblæsende og forrygende første kvartal med ufatteligt mange koncerter, workshops, korprøver, oplevelser og projekter. Det skal fejres i dette nyhedsbrev, der skal prales lidt og så skal der kigges frem mod næste kvartal, der gerne skulle blive i et liiiidt langsommere tempo og have også min egen krop på projektstatus. Tempo skal ned, den indre ro skal findes og kilo skal tabes. Det kan du læse mere om på den mere 'private side' af min blog hvor jeg også vil prøve at dele undervejs om processen. 

Helt stille ligger OpenUp dog ikke de næste par måneder, så kig med her og husk at sætte krydser i kalenderen, så du kan lytte og synge. 

Kærlig hilsen Janne

SoulSingers på TV2

Vores nystartede gospelkor i Odense har fået en fabelagtig start. 120 skønne og dygtige sangere, gang i projekter og i fredags koncert landsdækkende i TV2-nyhederne med lille indslag om vores opbakning til projektet 'Online Overskud'. Hør os på hjemmesiden klik her. 

PopSalme-stemningsbilleder

Den sidste tid har budt på indspilning i det nyindrettede hjemmestudie, præsentation af PopSalmer for 'pinger' fra den danske kulturverden inklusiv kulturministeren, workshops med LOF, PopSalmeSang med konfirmander og minikonfirmander flere steder i landet, Sangaften og præsentation af projektet i Langå og workshop med tre børenekor i Roskilde... Der er fuld fart på - dagen går i sandhed med raske fjed!

Rasmus er fordybet bag computeren i hjemmestudiet.

Klik på billedet og se de skønne unger fra Roskilde synge en af deres yndlings:
"I østen stiger solen op".

Mange nye sange skrives. Flow er godt, lyst er stor og energi høj.

Fik du set videon: "Dagen går med raske fjed"? Ellers klik her.

Bønner på balloner til Kristi Himmelfart - vind workshop-pladser til hele familien!

Månedens præmie på Facebook er gratis pladser til hele familien til Kristi Himmelfarts Friluftskordag med musikgudstjeneste. Husk at like headerbilleder på Facebook (klik her) og 1. maj trækker vi vinder-familien. Du kan selvfølgelig også melde dig til på mere normal vis - læs mere i denne PDF og skriv hvor mange børn og voksne I kommer HER.

PS. Sæt allerede nu kryds Pinsesøndag

Vi arbejder frem mod en KÆMPE ForårsGospelWorkshop-dag med afsluttende koncert, så Bykirkens tag løfter sig! Du kan synge med til workshop og koncert, eller du kan komme og høre koncerten.
Like koret på FACEBOOK og følg med på hjemmesiden.