Always look on the bright side of life. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar er waren heus wel een paar pluspunten dit jaar. Net of de natuur niet alleen wilde straffen, maar ook wilde belonen.

Want qua buiten eten hebben we een dijk van een jaar gehad. Oké, de terrassen gingen later open en het was soms een beetje heet, maar voor de rest was het een terrasjaar om vous tegen te zeggen. Wij hebben er – behalve vorige week toen het regende – enorm van genoten. Sterker, het immer gevulde tuinterras heeft ons er op meerdere fronten doorheen geholpen.

En de weergoden zijn nog niet klaar met hun goede gaven, want er lijkt een schitterende nazomer in het verschiet te liggen. De hele volgende week kan er weer buiten worden gegeten bij Brasserie van Baerle. Aldus, zet uw (eventuele) zorgen bij het oud papier en spoed u naar wat met afstand het fijnste terras van Amsterdam Zuid is. Doe dat overigens gerust met het hele huishouden. Dat mag niet alleen van ons, maar ook van het RIVM.

U kunt bij ons alle dagen van de week lunchen en dineren. Behalve op maandag, dan moeten we even onze zegeningen tellen. Op zaterdag en zondag is er bovendien ook Brunch (vanaf 12 uur) en ‘Déjeuner dinatoire’ tussen 15-18 uur). Een goede internationale gewoonte die gelukkig haar weg naar Amsterdam vindt en vaak in familieverband wordt genuttigd.

Voor de alleszins redelijke prijs van € 39,75 is dit het ‘menuutje’ dat wij speciaal op zaterdag- en zondagmiddag – vanaf morgen 13-9 – serveren tijdens Brunch, Lunch en Déjeuner dinatoire:

Blini’s | Crème fraîche | zalmkaviaar | glas bubbels

Oester Fines de Claire | Garnalenkroket | Bawykov zalm

Steak tartaar en nog een vleesgerechtje-van-de-Chef

Espresso | Friandise

Natuurlijk kunt u altijd ook à la carte eten. En vanaf volgende week hebben wij weer een nieuw BIB-GOURMAND MENU. Voor de inhoud hiervan verwijzen we u graag door naar brasserievanbaerle.nl. Daar kunt u ook uw reserveringen maken.

En dan gaan we nu de terrastafeltjes indekken voor wat nu al de mooiste nazomer van 2020 is.

Graag tot ziens. Floor en equipe

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie