Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

Van de nood een deugd maken. Zo doe je dat.

We hebben het uiteraard geprobeerd, maar voor Brasserie van Baerle wordt dit keer geen uitzondering gemaakt met de nieuwe Corona maatregelen. Ook wij zullen de komende tijd onze deuren om 17.00 sluiten. Voor ons een hard gelag, maar voor onze clientèle komt het ook niet erg gelegen. December is traditioneel de maand dat de Brasserie uit haar spreekwoordelijke voegen barst met lunches, bedrijfsfeestjes, X-mas party’s, et cetera.

Brasserie van Baerle

De laatste dagen brak er lichte paniek uit bij onze vaste lunchklanten. Kunnen we nog wel terecht? Is er plaats voor onze jaarlijkse ‘When the ladies were girls bijeenkomst‘ of onze ‘Old soldiers never die lunch’.
Het antwoord is: ZEKER WEL.

We gaan namelijk met 2 shifts werken. Zelden vertoond, maar als lunchrestaurant avant-la-lettre en pur sang wordt dat wel een beetje van ons verwacht nietwaar? Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 12 en 17 uur bij onze terecht. De eerste shift is van 12u00-14u30 en de tweede begint om 14u00 en duurt tot 17u00. Voor ons persoonlijk klinkt dat als muziek in de oren, om 2 uur ‘s middags aanschuiven en lekker de tijd nemen, maar wij zijn een beetje atypisch hoor.

Dus reserveer snel uw vroege lunch of déjeuner dînatoire (woord van het jaar 2021). Dat gaat het snelst via brasserievanbaerle.nl. Daar vindt u ook de menu- en de wijnkaart voor de broodnodige voorpret.

Brasserie van Baerle

Dan de kerst

In nauw overleg met het RIVM hebben wij besloten eerste en tweede kerstdag te verplaatsen naar 3 en 4 januari 2022. Wij zijn van 25 december t/m 2 januari gesloten. Maar u bent op 3 januari weer van harte welkom om uw kerstlunch bij ons te komen vieren. U zult niet de eerste zijn. Wel graag rekening houden met de eerdere aangegeven shifts.

Voor nu wensen wij u een goede gezondheid en een goed humeur.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de BRasserie van Bearle BIB Gourmand Menu