Nyt fra DUN

DUN-nyt │ DUNs konference og DUNs generalforsamling

DUN's Fagdidaktik-konference i København d. 11.-12. maj
Hør 23 danske resursepersoner holde oplæg og deltag i diskussionen om fag- og almendidaktik i universitetspædagogik. 2 keynote-talere, paneldebatter og meget mere.

Tilmeld dig senest 3. maj via hjemmesiden:
/konference/dun-konference-2010.aspx

Foreningen holder generalforsamling på konferencen, d. 12 maj kl. 8.00.
Det vigtigste punkt er altid aktivitetsplaner og ønsker for det kommende år. Har du forslag til aktiviteter som du ønsker at iværksætte, så tag dine ideer med!

Valg til bestyrelsen: Nye kandidater til bestyrelsen skal ifølge vedtægterne melde deres kandidatur til formanden senest 10 dage før generalforsamlingen. Mail Lotte Rienecker på rieneck@hum.ku.dk

Naturvidenskabs majkonference 2010: Forskningsbaseret undervisning - realiteter og potentialer. I København d. 18.-19. maj 
Majkonferencen 2010 har temaet "Forskningsbaseret undervisning - realiteter og potentialer", og handler om begreberne forskningsbasering og forskningstilknytning, og hvordan de kommer til udtryk i naturvidenskabelige (inkl. tekniske og sundhedsvidenskabelige) videregående uddannelser.

Hvordan introduceres nye studerende til forskningen?
Hvordan indbygges forskningslignende aktiviteter i undervisning af 100 studerende på én gang?
Hvordan kan man forskningsbasere undervisningen når ingen forsker specifikt i undervisningens indhold?

Tilmeld dig senest 3. maj via hjemmesiden:
http://www.ind.ku.dk/majkonference

 

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:

- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift (både på papir og på net)
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk
- blog om universitetspædagogik (www.dun-net.dk).
- DUNs formand, Lotte Rienecker, kan kontaktes på rieneck@hum.ku.dk

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 28. april 2010 Dansk Universitetspædagogisk netværk