Nyt fra DUN

DUN-nyt │ DUN-konferencen 2011, 10 unipæd-artikler der hitter & ny prorektor på RUC 

DUNK 2011: Udvikling af undervisning - rammer, barrierer og muligheder
DUN-konferencen 2011 afholdes af Institut for Naturfagenes Didaktik, KU. Temaet for konferencen bliver undervisningsudvikling. Hvis du har forslag til oplæg eller aktiviteter under dette tema, så kontakt Jens Dolin og Sebastian Horst på IND.

Jens Dolin: dolin@ ind.ku.dk, Sebastian Horst: shorst @ind.ku.dk

10 unipæd-artikler der hitter
Tidsskriftet IJAD (International Journal of Academic Development) har samlet de ti artikler der er blevet downloaded fra tidsskriftet flest gange i løbet af de sidste par år. De er nu tilgængelige gratis i en begrænset periode.

http://www.dun-net.dk/nyheder/2010/oktober/10-unipaed-artikler-der-hitter 

Ny prorektor på RUC
Hanne Leth Andersen, professor i universitetspædagogik, tidligere CBS LL, tiltrådte som prorektor på RUC d. 1. oktober 2010.   

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:

- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift (både på papir og på net)
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk
- blog om universitetspædagogik (www.dun-net.dk).
- DUNs formand, Lotte Rienecker, kan kontaktes på rieneck@hum.ku.dk

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 4. oktober 2010 Dansk Universitetspædagogisk netværk