Facebook icon Twitter icon Forward icon

Forår på vej!

Nu kan det duftes og mærkes. OH hvilken fortrøstningsfuldhed. På alle planer mærker jeg foråret blomstre og folde sig ud. Der er så mange spændende arrangementer, koncerter, workshops og oplevelser i vente disse næste mange måneder, og det har gjort mig SÅ meget mere nærværende til det hele, at jeg ENDELIG er fuldkommen sukkerfri igen. Det har ikke været helt nemt, og den historie kan du læse meget mere om på min blog her. Men da jeg nu er godt forbi en måned helt clean, er jeg denne gang sikker på det holder. Og hvilken lettelse!

I dette nyhedsbrev kan du orientere dig i de kommende arrangementer og koncerter. En headliner er det nye gospelkor SoulSingers debut tirsdag d. 11. marts i Odense. KOM - det bliver stort!

Husk også at like headerbilledet på OpenUp.dk på Facebook, hvis du vil have chancen for at vinde månedens præmie: En personlig sang-session.

- håber vi ses in real life, eller i det mindste online!
Kærlig hilsen Janne

Mission impossible... eller?

LIGE om lidt skal det vise sig, om det overhovedet er muligt at samle 120 helt forskellige sangere, placere dem sammen i en for mange ukendt kirke, tilføje en stædig korleder, en dygtig pianist med gospelband i ærmet, en inspirerende gospelpræst, et funky repertoire og så på godt en måned have et optrædeklart ensemble med energi, overskud, glæde, connection og retning. Det har jeg skrevet et længere blog-indlæg om, som du kan læse ved at klikke her.

Kom og se om det lykkes og del denne helt unikke oplevelse med os. GospelGudstjeneste tirsdag d. 11. marts kl. 19.30, Bykirken Odense (go to Event på FB her)

Popsalmer - nyt om udgivelse

Det er helt magisk, som der er flow og energi på PopSalmeprojektet. De bliver allerede sunget flittigt over hele landet. Også i bruseren, lyder feedbacken, og det hele er nu faldet på plads omkring udgivelse af først Melodibog og Sangbog (med de første 20 PopSalmer) til Spil Dansk ugen, oktober 2014 og siden hen kor- og band-arrangementer (i forskellige konstellationer) og så til sidst CD! Fra næste nyhedsbrev introducerer vi en Youtube-kanal, hvor vi lægger demo-versioner af numrene gratis ud, så I kan lytte på dem. LÆS MERE HER

D. 13. marts er der præsentation og sangaften i Langå på Østfyn. Det er gratis, og vi synger salmerne i både nye og gamle versioner, akkompagneret af organisten Stina Kirt og får en snak om projektet. Læs mere her.

Til april holder vi en heldags workshop med afsluttende Musikgudjsteneste i Johanneskirken, Greve.  
Det er også gratis, husk en madpakke. Læs mere her og tilmeld jer til Organisten.

FriluftsGudstjeneste til Kristi Himmelfart

Der er lidt tid til endnu, men sæt kryds i kalenderen, hvis du vil være med til en særligt hyggelig og familievenlig PopSalme- og GospelWorkshop i præstegårdshaven i Langå. Det er torsdag d. 29. maj fra 10-16. Vi skal blandt andet skrive bønner på balloner og slippe dem fri sidst på dagen - og så skal vi selvfølgelig synge i vilden sky!!
Download PDF om dagen