Facebook icon Twitter icon Forward icon

Det kræver lidt ekstra...

Janne Wind

... at holde humøret højt og immunforsvaret stærkt i disse måneder, hvor jorden nærmest ryster under fødderne på os. Jeg er nok ikke den eneste sensitive, der mærker ængstelsen krybe op omkring anklerne.

Jeg er af den dybe overbevistning, at vores bedste værn mod at drukne i den kollektive bekymring er at holde humøret højt og den indre frekvens ligeså, gøre ting, der gør os glade, nærværende og energifulde. Det booster vores immunforsvar og styrker hele fundamentet i en tid, hvor 'verden brænder af tørke eller drukner i vand' og virus raser og skræmmer.

Derfor deler jeg i dette marts nyhedsbrev mine tre absolut bedste tips frem til det gode immunforsvar og det høje humør.

Alt det bedste ønskes I alle
Kærlig hilsen Janne Wind

TIP NR 1: SYNG SYNG SYNG

Vi ændrer vores kropskemi, støtter kroppens udrensning og styrker hele immunforsvaret, når vi synger i vilden sky. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for os at give lyd og få gang i vejrtrækningen! Jeg skal i hvert fald gøre mig umage for ikke at holde vejret i disse tider...

I marts har jeg flere fælles-sangs-events på Fyn:

Mandag d. 4. marts kl. 13-15.30: Odense Seniorhøjskole.
Søndag d. 22. marts kl. 16.00: Koncert og fællessang med PopSalmer Trio på Husmandsstedet i Årslev.
Onsdag d. 25. marts kl. 19.00: Sangaften i Morud Forsamlingshus.

Og så er der følgende åbne korprøver/workshops med mig bag roret:

Syng i kor på Midtfyn lørdag d. 28/3
Sammen med mit midtfynske kor Pop'n Soul arrangerer jeg lørdag d. 28. marts kor-dag fra 14-17 på Ryslinge Højskole, hvor alle sangglade kan være med. Der er begrænset antal billetter så book din plads NU, hvis du vil med. OBS: er du medlem af Foreningen Pop'n Souls Venner får du 40% rabat - læs mere her.

Syng i kor i Horsens søndag d. 29/3
Nyt Pop-up kor i det jyske! Som en prøveballon skal jeg til Getsemane Kirke i Horsens to søndage i foråret og lave kor efter ODEON modellen! Søndag d. 29. marts kl. 16-18 og søndag d. 19. april kl. 15-17 er der gratis kor-sang midt i Horsens med mig som korleder. Lad os få jyderne ud af busken og fylde kirken op med ligeså glade sangere i Horsens, som vi har hver måned i Odense! Kirkens koncept er ret fantastisk - de kalder det en "grøn dagligstue" - læs mere her.

Syng i kor i Odense mandag d. 30/3
Næste åbne (og gratis) korprøve i ODEONS Rytmiske Kor er mandag d. 30. marts kl. 19-21, hvor vi synger glade sange om lyset og livet og håbet. Man møder bare op i ODEONS foyer. Hør her på YouTube hvordan det lød, da vi sang Søs Fengers "Jeg holder øje med dig" til februar-korprøven.

Om VokalDeLuxe - gratis online undervisning

VokalDeLuxe på Facebook

Hvis du ikke er hverken på Fyn eller i Østjylland til fysiske sang-oplevelser, kan du måske være interesseret i den gratis gruppe, jeg har på Facebook med sangundervisning og tips og tricks til bedre grounding, stemmepleje, støttte og meget mere.
Find gruppen HER.

TIP NR 2: LÆR AT MEDITERE MED LYD

Min livskvalitet har ændret sig mærkbart de sidste 10 måneder, hvor jeg har gennemgået en dyb og fokuseret detox-proces, der har omfattet kostomlægning, frisk luft og masser af natur/ægte jordforbindelse og ikke mindst undertone vokal meditation, som jeg har lært af Danmarks førende lydhealer Ghita Ben David og siden har holdt en del både fysiske og online kurser med.

Det påvirker hele systemet at meditere med undertone-lyd på. Hormonerne afbalancerer sig, søvnen stabilliserer sig, stress lægger sig og humør og nærvær løfter sig. Lige præcis hvad mange af os har brug for lige nu!

Derfor har jeg udviklet et online basiskursus, hvor man kan lære teknikken helt fra bunden, uanset om man er sanger eller vant til at meditere eller ej.

Er det noget for dig - ønsker du at lære at meditere med lyd på?

Så er der lige nu nyhedsbrevrabat på mit online kursus, der udgives mandag d. 23. marts. Skriv koden: marts2020 og få hele kurset for kun 49 kr. (normalpris 95 kr). LÆS MERE HER

Jeg underviser også fysisk i meditationsteknikken og har i marts måned et mini-retreat i Årslev på Fyn (d. 17. marts).

Om Online Vokal Meditation, lær basisteknikken

Vokal Meditation online kursus

Buddha blev engang spurgt, hvad han havde vundet ved at meditere. "Ingenting", var svaret. "Men", fortsatte han, "lad mig fortælle, hvad jeg har mistet: vrede, ængstelse, depression, usikkerhed og angst".

Sidst i marts starter som sagt mit næste online kursus (undervisning foregår i privat og fortrolig gruppe på Facebook), hvor vi helt basalt skal lære at meditere med undertonelyd. En slags grundkursus til dig, der ikke er vant til at meditere, eller som synes tankerne let flyver væk - ELLER ikke får det gjort. Eller dig, der er nysgerrig på, hvad denne kraftfulde undetone betyder for vores immunforsvar og velvære. Eller dig, der er påvirket af alt omkring os lige nu og længes efter at komme hjem i kroppen.

Er det noget for dig? Så brug rabatkupon marts2020 (anvendes ved tjek-ud i web-shoppen) og få hele kurset for kun 49 kr. Måske den bedste investering, du har gjort i nyere tid for din sind, krop og sjæl.

Teknikken er enkel - og alligevel utrolig kraftfuld. Få minutters træning dagligt kan gøre en kæmpe forskel, så du ikke behøver afsætte timer i dine daglige rutiner for at få en masse fordele. Basis-kurset er opbygget af moduler med video-instruktion og øvelser, som du laver i dit eget tempo.

Normalpris er 95 kr - og lige nu har du, fordi jeg er så glad for, at du følger mit nyhedsbrev, mulighed for næsten 50% rabat ved at skrive marts2020 som rabatkupon i min webshop her:
https://popsalmer.dk/vare/vokal-meditation-online-basiskursus-laer-at-meditere-med-undertone/

TIP NR 3: FRISK LUFT OG NATUR

Ja, det har ikke noget med musik og sang og gøre lige i udgangspunktet, men hvis jeg skulle slå et slag for ET vigtigt tip mere i forhold til at løfte sin energi og sænke sit ængstelses-niveau lige nu, så er det at være udendørs så meget som muligt.

Jeg er f.eks. ved at bygge et medicin-hjul i min have, hvor jeg skal gro mine egne økologiske urter og medicinske urter til te og andet. Jeg har tilmeldt mig konkurrencer om at få gået flest muligt skridt og kommer derfor 'på landet' hver dag. Ud og gå langs med markerne, på den lokale gravhøj eller ved de mange smukke midtfynske søer.

Hver gang jeg har mulighed for det, kører jeg til havet og indånder salt-luften, mens jeg går en frisk tur på stranden. Og jeg er altså heller ikke bleg for at gå på bare tæer på græsset eller kramme et træ. Alle kneb gælder lige nu til at sænke ængstelsesniveauet og mærke kroppen indefra og ud!

Jeg håber, at mine tips i dette nyhedsbrev har inspireret dig, og at du må finde ro og jordforbindelse og holde humøret højt, hvis du er en af dem, der er ramt af bekymring i denne tid!