Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier om de online versie te bekijken.

NassauStede

Schiedam
 
Nassaustede uitverkocht, maar wel te huur!

Alle 15 koopappartementen van Nassaustede zijn verkocht! 

Ik heb goed nieuws voor de geïnteresseerden die wel graag in Nassaustede wilden wonen, maar geen appartement hebben gekocht. Tien van de appartementen zijn door een belegger gekocht en deze zullen verhuurd worden!

 Anke Bodewes Makelaardij zal de verhuur van deze appartementen verzorgen. Er is een link op de website van Nassaustede geplaatst met HUUR, hier wordt u naar de website van de makelaar geleid. Zij zullen vervolgens het huurtraject met u bespreken.

Nassaustede.nl
 
 
Opleverprognose

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de opleveringsprognose van de appartementen. U zult begrijpen dat wij het nodige voorbehoud moeten maken, bijvoorbeeld ten aanzien van onwerkbaar weer en de levertijden van materialen. Wij verwachten de appartementen nog voor de bouwvakantie (eind juli) op te leveren. 
 

Anke Bodewes Makelaardij verwacht dat de appartementen vanaf augustus 2019 te huur zijn.

 
 
Contactgegevens

Mocht u vragen hebben over het project, dan kunt u contact opnemen met Gebroeders Blokland
E-mail: wonen@gebroedersblokland.nl
Telefoon: 0184 620 88.

Huren kan via Anke Bodewes Makelaardij:
Telefoon: 010 246 44 44
E-mail: info@ankebodewes.nl

 
logo_gebroedersblokland

U ontvangt deze email, omdat u zich heeft ingeschreven voor dit project via gebroedersblokland.nl
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven.

DISCLAIMER – De inhoud van deze e-mailing is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aansprakelijkheid t.a.v. wijzigingen, maatvoeringen of onvolledigheden kan evenwel niet worden aanvaard. De getoonde impressies zijn slechts bedoeld om een algeheel sfeerbeeld te creëren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Kennelijke (typ)fouten en vergissingen in deze mailing of wijzigingen voorbehouden. Ontwerp en technische specificaties onder voorbehoud van uitwerking aan de hand van geldende regelgeving en bouwkundige mogelijkheden. © Gebroeders Blokland B.V.