Floor draait door

‘Als we al niet van elastiek waren, dan werden we het wel’, zei een van mijn medewerkers zodra de nieuwe Corona maatregelen bekend werden. Om vervolgens de handen uit de mouwen te steken, de Take Away borden tevoorschijn te halen en nieuwe gerechten te gaan bedenken. Natuurlijk had ze gelijk. Je kunt wel moedeloos de schouders laten hangen maar er komt een eind aan de situatie en tot die tijd zullen we er het beste en het lekkerste van moeten maken.
Aldus, zeer gewaardeerde gasten van Brasserie van Baerle, wij hebben weer een pandemie aan Take Away mogelijkheden voor u.

 

Allereerst dé tijdens lockdown 1.0 onmetelijk populaire Brunch Box. Natuurlijk zijn ook de Diner Boxen weer terug, eentje geheel vega. En vanzelfsprekend – je bent van elastiek of niet – is er ook weer Bib Gourmand à la Carte, waaruit u zelf uw menu kunt samenstellen.

Nieuw zijn de Homemade Gourmet Rolls & Signature Sandwiches. Die zijn een partij goed gelukt. Als we geen restaurant hadden, zouden we een luxe broodjeszaak beginnen.
Lees er meer over op onze website brasserievanbaerle.nl. Daar vindt u ook de wisselende inhoud van de boxen en het Bib Gourmand menu. En daar kunt u ook uw bestellingen plaatsen. Vanzelfsprekend leveren we er graag de bijpassende wijnen bij.

 

Tot slot oesters. Wilt u dolgraag oesters, maar durft u ze – ook na het zien van dit filmpje – niet zelf openmaken?


Als u een dozijn bestelt met een fles van onze huis Champagne erbij, komen wij dat even thuis voor u doen. Tenminste als u in postcodegebied 1071 woont, dus in de buurt van de inmiddels al 40-jarige Brasserie van Baerle. Op onze website leest u meer over deze service.

We zien reikhalzend uit naar uw bestellingen. Vroeger zeiden ze dan ‘Help Jan Splinter door de winter’. Wij voegen daar gaarne aan toe ‘Help van Ede door het heden.’

Met opbeurende groet, namens uw Equipe Van Baerle,
Floor van Ede, propriétaire.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie