Nyt fra DUN

NYT NETVÆRK 

DUEL - Danske Universiteters E-Læringsnetværk

Det nyetablerede e-læringsnetværk, DUEL,  har til formål at skabe et forum for de af universiteternes centrale medarbejdere, der beskæftiger sig med udvikling og implementering af e-læring. I dette forum har deltagerne mulighed for at udveksle erfaringer vedrørende igangværende eller forestående e-læringsprojekter, best-practice-eksempler, udfordringer, pædagogiske og didaktiske overvejelser, platformsvalg etc.

Læs mere om DUEL

 

 

LEDIGE STILLINGER

Ny institutleder for Institut for Naturfagenes Didaktik

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger institutleder til Institut for Naturfagenes Didaktik med tiltrædelse d. 1. marts 2015 eller snarest derefter.

Institut for Naturfagenes Didaktik (IND) på Københavns Universitet beskæftiger 45 medarbejdere og arbejder ud fra en mission om at yde originale, forskningsbaserede bidrag til udviklingen af naturfaglige uddannelser og naturfaglig undervisning. IND fungerer som ressourcebase for udviklingen af undervisning og uddannelse på SCIENCE og i et vist omfang også for resten af KU og den danske uddannelsessektor.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 7. december 2014

Læs mere og find det fulde jobopslag

 

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Konference: Uddannelsesvalg og gennemførelse på universitetet

Ny tilmeldingsfrist: 16. november

Institut for Naturfagenes Didaktik afholder konference d. 25. november på Københavns Universitet om studerendes overgange til især tekniske og naturvidenskabelige universitetsuddannelser. Tilmeldingsfristen er forlænget til d. 16. november.

Læs mere om konferencen og tilmelding

 

 

FÅ DINE NYHEDER UD TIL MERE END 1000 MEDLEMMER I DUN

Brug DUN’s nyhedsbrev til at dele relevante nyheder og arrangementer med dine DUN-kolleger

Hvad sker der lige nu i dit pædagogiske center? Er der nyt fra din netværksgruppe? Er der et universitetspædagogisk arrangement, du gerne vil fortælle DUN-medlemmerne om? Har du fundet en interessant artikel eller udsendelse, der er et must for andre DUN-medlemmer? Hvad er der af nyheder på dit universitet?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail med indholdet til dun@dun-net.dk.

Næste nyhedsbrev udsendes den 1. december.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 3. november 2014 Dansk Universitetspædagogisk Netværk