Van Baerle haalt werkelijk alles uit de voorraadkast

Er was een tijd dat het Van Baerle imperium uit 4 restaurants bestond. Vier zeer verschillende zaken voor evenzovele doelgroepen. Tegenwoordig concentreren we ons volledig op het Moederschip, de Bras, maar in deze bijzondere tijden lijkt het soms of we weer meerdere zaken tegelijkertijd runnen.

Zo is daar de Take Away variant van het Moederschip met typische Brasserie gerechten die u warm meeneemt en direct kunt eten. Hierbij heeft u altijd keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten. Vis, vlees of vega. Dit – wat wij noemen ‘BIB GOURMAND À-LA-CARTE’ – menu wisselt tweewekelijks. Momenteel zit er bijvoorbeeld onze vermaarde steak tartare in. En een quiche van knolselderij, prei, vacherin mont d’or en truffel. Lees meer op brasserievanbaerle.nl.

Maar het kan natuurlijk niet altijd kaviaar zijn. Daarom hebben we met ingang van deze week elke dag een andere PLAT DU JOUR: een hoofdgerecht voor Take Away. Vrijdag is dat sliptong, zaterdag cassoulet, dinsdag parelhoen met venkel en we beginnen de week met gehakballetjes zoals u ze waarschijnlijk nog nooit gegeten heeft. Met pastinaak-frites en coleslaw. Kijk en bestel op brasserievanbaerle.nl. De Plat du jours zijn warm en kunnen direct gesavoureerd worden.

De warme Take Away gerechten worden met name door mensen uit de buurt besteld. Maar Brasserie van Baerle wordt bezocht door mensen van heinde en verre. Speciaal daarvoor zijn er de maaltijdboxen met gerechten die thuis nog even moeten worden gefinaliseerd. De inmiddels al bijna legendarische BRUNCHBOX met daarin o.a. Baywkov zalm, crabcake en caesarsalade. En natuurlijk de DINERBOXEN. Twee verschillende waarvan één vegetarisch. Heeft u ook zo’n trek in ragout van Pied de moutons, morilles en Comté? Of in kalfswang, met kalfsjus en truffel? Bestel dan één van deze boxen. De gerechten zijn ge-sealed dus goed te vervoeren. Lees meer op brasserievanbaerle.nl. Uiteraard kunt u ook met de feestdagen op ons rekenen. Op boxgebied.

 

Dan zijn er ook nog best veel mensen die liever de deur niet uitgaan. Ook daarvoor hebben wij wat bedacht. Allereerst de populaire OESTERSERVICE waarbij één van onze chefs bij u thuis een dozijn oesters komt openmaken. Helaas alleen nog in postcodegebied 1071. Maar als het nog lang gaat duren, bedenken we daar ook wel iets op. Verder cateren wij graag kleine, coronaproof, bijeenkomsten bij u thuis. Desgewenst met witte én zwarte brigade. Mocht u hier belangstelling voor hebben, stuur dan even een mailtje naar info@brasserievanbaerle.nl.

Maar er is meer. Au trottoir hebben wij een PETIT SANDWICHERIE. Opvallend lekkere sandwiches voor de passant met trek. Denk aan vegetarische paddenstoelenkroketjes en gegrilde portobello. Of aan een Sandwich met Noordzeekrab en huisgemaakte mayo. Moest u eens doen hoor, zo’n sandwich van Emiel bestellen (kan natuurlijk ook digitaal). En loop dan, terwijl uw sandwich ter plekke voor u wordt bereid, gerust even naar binnen want daar zijn we nu wel een heel bijzonder WIJNWINKELTJE aan het optuigen.

Enfin, waarde lezer, het moet wel gek lopen als de elastieken equipe van Van Baerle niets voor u kan betekenen. Ah, daar zijn de RIVM cijfers. Ziet er hoopgevend uit.

A bientôt. Oftewel, tot ziens.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie