Facebook icon Twitter icon Forward icon

Sommer-nyhedsbrev #5 2014

De næste par uger lægger et af de mere heftige forår gennem tiderne an til landing. Det er tid at afvikle og forløse de sidste oplevelser inden en velfortjent sommer. Det er lige til at blive glad i låget af at tænke på hvor forrygende og festligt alt er klappet. Toner er sunget, hjerter er åbnet, sjæle har jublet og mærket sig selv og hinanden. Tak til alle der har bidraget, deltaget og stillet op. Uendelig værdsat!

SoulSingers workshop og DEBUT

Der er stadig billetter til både ForårsGospelWork-shoppen og SoulSingers debutkoncert samme aften nu på søndag d. 8. juni. Det bliver en intens dag med musik, kor, samvær og fede sange. Vi finder det funky gospelrepertoire frem og skal blandt andet omkring Kirk Franklin og Kurt Carr. Workshopkoret synger et sæt til aftenens koncert inden SoulSingers tager scenen og viser hvor langt man kan nå på ½ år. Billetter til koncert købes HER.

PopSalme-fordybelse

Med kun få måneder til deadline på udgivelse af 25(!) PopSalmer, må jeg nu samle fokus og lave den bedste udgivelse muligt. Der skal researches på små anekdoter om Grundtvig og Ingemann, viden om datidens FestSalmer og laves over- og undersættelser til teksterne. De sidste fraseringer, tonearter og akkorder skal justeres og det hele skal samles med stor sløjfe om og afleveres til forlaget lige om lidt. En eksamen som ingen anden i mit liv! Påfuglefjerene bliver i den grad med stolthed pudset og vejret trukket dybt!

PopSalme-debut-tourné 1-2. november

Selve bogudgivelsen skal naturligvis ikke gå stille af sig og lige nu er vi så småt begyndt på at lave en spektakulær, nytænkende og mindeværdig DEBUTweekend med koncerter i både Odense og Kbh. med Workshopkor, Gospelkor (der arbejdes på en Sound of Gospel reunion), børnekor, solister, band og meget mere. Sæt kryds!

Er du ny SoulSanger? Optag til september!

Vi har vist overgået alle forventninger dette forår. Live fra Odense Banegårdscenter på TV-2 nyhederne, åbningsnummer på Odense Havnekulturfestival og 120 sammensungne og HAPPY SoulSangere, der mødes med glæde, flid og lækker lyd til korprøve hver tirsdag. Efter vores debut-koncert går vi på sommerferie og lader op til en efterårssæson, der blandt andet byder på et stort velgørende julearrangement d. 13. december med indsamling til Julehjælp.

Vil du være med i koret? Optagelsesprøver i starten af september. Skriv til os og hør mere!

Odense Vokal Festival

Lørdag d. 14. juni er der Odense Vokal Festival, hvor jeg har fælleskor om eftermiddagen og laver opvarmning om formiddagen. Samtidig optræder mit faste kor Pop'n Soul og Voi6 (som jeg er mentor for) lørdag formiddag i Odense Centrum. Til workshop og opvarmning bliver der fokus på VAKE-up i kor-sammenhæng med konkrete værktøjer, tips og tricks til at sætte sig selv i spil fra top til tå. Kom og syng! LÆS MERE.