Brasserie van Baerle

Het zal niemand ontgaan zijn: de horeca staat aan de vooravond van haar heropening. Vanaf tweede Pinksterdag 1 juni, 12.00 uur mogen de deuren weer open. Wel met allerhande voorwaarden, aanpassingen en restricties. Maar jeemig, wat mogen we de voorzienigheid dankbaar zijn. Want wat komt het opeens goed uit dat Brasserie van Baerle uit 3 componenten bestaat. Naast onze brasserie en onze heerlijke tuin (De Hof van Ede) hebben wij namelijk ook de private dining room (First Floor). Normaliter wordt die aan grote groepen verhuurd, maar in deze overgangsfase is de private dining bij het restaurant getrokken. Zodoende kunnen wij toch aanzienlijk wat gasten ontvangen en hoeven we hopelijk maar zelden ‘nee’ te verkopen.

Onze gastvrijheid blijft. Ons tweewekelijks Bib Gourmand blijft. Onze wijnliefde blijft. Onze aantrekkelijke prijzen blijven. Onze take away blijft. Onze brunchboxen blijven. Maar er verandert natuurlijk ook één en ander.
Allereerst die eerdere genoemde voorwaarden en restricties, ofwel de protocollen. Lees daar alles over op onze nieuwe website die zojuist tegelijkertijd met het verzenden van deze nieuwsbrief ‘live’ is gegaan. Het adres is hetzelfde gebleven: BRASSERIEVANBAERLE.NL.
Ook hebben we de kaart wat ingedikt. Deze bestaat nu louter uit het beste van 40 jaar van Baerle. Ja, dat zouden we door alle commotie bijna vergeten, dat we in 2020 ons 40-jarig bestaan vieren.
Wat ook gaat veranderen zijn de openingstijden. De keuken mag een uurtje eerder naar huis (22.00) en tussen 16.00 en 17.30 willen wij graag even op adem komen.
Maar de belangrijkste verandering - en dat zal veel mensen deugd doen - is dat wij voortaan ook op zaterdag lunch gaan draaien. Daar staat tegenover dat we voortaan op maandag de hele dag gesloten zijn. Behalve dan op feestdagen die op maandag vallen, zoals a.s. maandag 1 juni.

Reserveren. Wij zouden het doen

Reserveer nu alvast een tafel voor lunch, diner of – beter – allebei. Doe dat vooral als je graag in de tuin eet, want daar is in ‘het nieuwe normaal’ nog maar plaats voor 20 personen.
 

Niemand heeft ook maar enig idee hoe het zal gaan met restaurant 2.0. We kunnen ons heel goed voorstellen dat niet iedereen al in de eerste weken weer een restaurant zal bezoeken. Daar hebben wij rekening mee gehouden: de TAKE AWAY blijft. Net zoals de Brunchboxen. Zo hebben we met het oog op de Pinksterdagen weer een speciale PINKSTERBOX bedacht. Voor beide Pinksterdagen. Lees er meer over op onze website BRASSERIEVANBAERLE.NL. Dat is ook de plek om heel eenvoudig bestellingen te doen.

Héél, héél graag tot ziens bij Brasserie van Baerle. We zullen iedereen met open armen ontvangen. Nou ja, spreekwoordelijk dan.

Bises, Floor et Equipe.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een email naar de Brasserie Reserveer een tafel bij de Brasserie