Nyt fra DUN

Ny dansk bog om universitetspædagogik
Universitetspædagogik lærebog, red. Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen, Jens Dolin, Gitte Holten Ingerslev, udk. medio maj på Samfundslitteratur, 500s., 448 kr.
Så er den her, Danmarks første bredt baserede lærebog i universitetspædagogik. Den lanceres ved reception med universitetspædagogisk indhold d. 21.5. kl. 15-17 på Institut for Naturfagenes Didaktik i København. Alle er velkomne. Tryk her for yderligere information og tilmelding.
 
Husk: Generalforsamling i DUN
Dansk Universitetspædagogisk Netværk holder generalforsamling d. 23.5, i forbindelse med DUN13 konferencen. Har du lyst til at stille op til bestyrelsen og præge DUNs aktiviteter, så meddel det til formand Hanne Leth Andersen senest 14 dage før generalforsamlingen.
 
Efterlysning af reviewere til DUT
Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift er i udvikling, og vi har brug for flere reviewere med indsigt i universitetspædagogik. Hvis du er interesseret, så opret en profil og 'ving af' under bedømmer. Hvis du allerede har en profil på DUT, kan du opdatere den under min profil.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1000 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af universiteterne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- årlig konference
- fagdidaktiske netværk

Henvendelser vedrørende dette nyhedsbrev kan ske til DUNs næstformand Lotte Rienecker.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse info@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 22. april 2013 Dansk Universitetspædagogisk Netværk