Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

Een beetje ambitie kan geen kwaad (m/v)

Toen vorig jaar de horeca plotsklaps dicht moest, hebben we er nauwelijks over na hoeven denken. Gaan we bij de pakken neerzitten of zetten we onze schouders eronder. Dat laatste natuurlijk. Alle energie en ambitie erin en er het beste van maken. Dat leverde een onvergetelijke hoeveelheid creativiteit op en mede daardoor zijn we er nog.

Brasserie van Baerle

Zodra de horeca weer open mocht, diende een ander probleem zich aan:
PERSONEELSTEKORT
. Eigenlijk had niemand dat zien aankomen. Althans, niet in deze mate.

Nu verwachten we niet dat u bij uzelf zegt 'Eureka, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb, ik ga in de bediening bij mijn favoriete brasserie.' Maar wellicht heeft u vrienden, kinderen, kleinkinderen, neven, nichten of kennissen waarvan u denkt: 'Dat zou wel eens iets voor hem of haar kunnen wezen.'

Brasserie van Baerle

Hierbij kan – geheel in stijl met De Brasserie zelf – een beetje ambitie geen kwaad. Denk gewoon bij uzelf: door hem of haar zou ik graag bediend willen worden. Ontdek de recruiter in uzelf en laat de persoon in kwestie direct contact met ons opnemen. Of tip ons. Stuur een mailtje naar floor@brasserievanbaerle.nl of bel Floor (propriètaire) of Latifa (bedrijfsleider) op 020-6791532.

Bij een geslaagde acquisitie bieden wij u als tegenprestatie een lunch voor twee personen aan, waarbij u wordt bediend door degene die u heeft aangedragen. Uiteraard krijgt u net zoveel lunches als u geschikte medewerkers op ons pad brengt.

Wij zoeken per direct:
• Een assistent-bedrijfsleider (32-38 uur)
• Een sommelier (mag parttime en fulltime)
• Ervaren medewerkers bediening (fulltime, parttime)
• Junior medewerkers bediening om op te leiden (fulltime, parttime)
• Een office-medewerker (2 of 3 dagdelen)

Brasserie van Baerle

Wij bieden een prettige werkkring met fijnbesnaarde collega's, een goed salaris, flexibele werktijden en deelname aan trainingen en cursussen. Als gerenommeerd 'Wijnrestaurant' is belangstelling voor wijn een pré maar we zullen niet al te kieskeurig zijn; bijscholing is altijd mogelijk. Meer weten over deze functies, mail naar info@brasserievanbaerle.nl.

Als kers op de pudding: huisvesting!

Voor sollicitanten van buiten Amsterdam: per augustus is voor 1 fulltime medewerker, na de proefmaand, een betaalbaar Studio-appartement in Amsterdam-Zuid beschikbaar voor de duur van het dienstverband. Een buitenkansje.
Solliciteer door een mailtje te sturen (liefst met een kort CV) en maak een afspraak via info@brasserievanbaerle.nl.

Brasserie is hiring!


En dan gaan we nu weer snel aan het werk.
Het is kneiterdruk, maar dat had u al begrepen natuurlijk.
Veel liefs en vindingrijkheid toegewenst door
Floor en Team Brasserie.

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de BRasserie van Bearle Brasserie van Baerle is hiring NOW!