Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

De tuin van de Bras

Afgelopen zaterdag verscheen een hele fijne recensie in de NRC over onze Take Away. Prachtig cijfer kregen we ook. En dat verlangen naar onze tuin, dat deelden we in duizendvoud.
Ongeduldig als we zijn, bedachten we het stuk van Petra Possel één-op-één aan u door te sturen. Het spreekt boekdelen. Maar we hebben dat cijfer natuurlijk ook gekregen omdat we ons er nooit makkelijk van hebben afgemaakt in deze periode. Nalezen mag hè.
Dus nog even de schouders eronder en graag uw aandacht voor het volgende.

Brasserie van Baerle

Onze tuin, de Hof van Ede, met terrasverwarming. Die is inmiddels 6 dagen per week geopend van 12-18 voor brunch, vroege lunch, halfvroege lunch, late lunch, déjeuner dinatoire. Of voor een combinatie van al deze mogelijkheden. Uiteraard houden wij rekening met de temperatuur. Als u dat ook doet, komt het vast goed. Wel graag even reserveren. Dat kan HIER.

Onze Take Away. Een assertieve klant vroeg het volgende. ‘Heeft er net zo’n mooi stuk in NRC gestaan over jullie Take Away en hups dan mogen de terrassen open. Gaan jullie dan stoppen met Take Away?’ Nee hoor, daar gaan we helemaal niet mee stoppen. Lees er meer over op brasserievanbaerle.nl. Weet u, even tussen u en ons, die Take Away zal nooit meer helemaal verdwijnen.

Brasserie van Baerle

De Moederdagbox. Je zou het zomaar vergeten met al dat notulengeneuzel, maar a.s. zondag 9 mei is het alweer Moederdag. Net als vorig jaar hebben we ons enorm uitgesloofd om een speciale box voor u en moeder samen te stellen.

De MOEDERDAG-BOX bestaat uit 4 gangetjes voor lunch of diner:
(in een hand-omdraai te serveren door de geliefden van de moeders ;-)
• Salade à la Niçoise met tonijn-mayonaise, ei, tomaat, haricot verts en
   watermeloen
• Schaaldieren soepje met kokosroom
• Bladerdeeg met ragout van asperges, Bawykov gerookte zalm
• Smeuïg chocoladetaartje met vanille saus en rood fruit
• 50 cl flesje Bandol rosé Val d’ Arenc 2019
Prijs per box (1 pers.) inclusief wijn: 40 euro

Reserveer uiterlijk vrijdag 7-5 via brasserievanbaerle.nl en haal af op zaterdag of zondag. Zolang de voorraad strekt. [Dit was trouwens de bestverkochte box van heel 2020. Maar dat terzijde.]

We zien uw reserveringen en bestellingen reikhalzend tegemoet. Ook wij vermoeden een eind aan de tunnel.

Liefs, Floor en equipe

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de BRasserie van Bearle