Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

Als je al meer dan vier decennia meedraait, heb je natuurlijk één en ander meegemaakt. Maar de laatste jaren spannen de kroon. Tot voorjaar 2022 was het sappelen geblazen. Daarna barstte de wereld uit z’n voegen. We hebben het nog nooit zo druk gehad en we hebben nog nooit zo vaak ‘nee’ moeten verkopen. Dat kun je luxe problemen noemen, maar het zijn toch ook problemen van personele aard. Want zelfs Brasserie van Baerle – normaliter het tegenovergestelde van een duiventil – ontkomt niet aan de gekte op de arbeidsmarkt. Terwijl we u juist nu – met onze nieuwe keuken en nieuwe keukenbrigade – onze allerbeste kant kunnen laten zien.

Aldus zoeken wij momenteel LEERGIERIGE KOKS die het vak willen leren van twee zeer ervaren chefs, Pieter Damen en Ewout Lindenhovius. Belangstelling voor goede producten en ambachtelijke kookkunst zijn belangrijker dan een diploma. Leeftijd ook niet belangrijk.

Ook in de BEDIENING kunnen we versterking gebruiken. Op alle niveau’s. Van beginners tot herintreders. Voltijd. Deeltijd. Als je maar geïnteresseerd bent in wijn, spijs en gastvrijheid. Ervaren sommeliers die jongeren kunnen begeleiden hebben een streepje voor.

Voor 1 persoon hebben we vanaf medio september een speciale attractie:
BETAALBARE WOONRUIMTE in Amsterdam Oud-Zuid. Voorwaarde is wel dat je een jaar lang minimaal 4 dagen bij ons komt werken.

Interesse? Stuur een email met je motivatie en eventueel een cv naar Floor van Ede via info@brasserievanbaerle.nl.

Brasserie van Baerle

Dan een aantal culinaire zaken

Onze chefs gaan het BIB Gourmand menu (45 euro 3 gangen) een swing geven met wekelijks wisselende gerechten. U vindt het BIB-menu van die week altijd op brasserievanbaerle.nl, maar vraag ook rustig de bediening naar de meest actuele versie, soms is er een verrassing.

Op de website kunt u in het kader van de voorpret ook ons À-la-carte menu vinden met die heerlijke terrines van chef Ewout, de wijnsuggesties van Floor en nog veel meer lekkers.

Tot slot nog wat praktische zaken

In de zomer zijn we van dinsdag t/m vrijdag geopend voor lunch en diner. Reserveren kan het best via de website. Met ingang van de week van 5 september zijn we ook de zaterdag weer geopend. En als u nu massaal reageert op onze vacatures – of anderen daarop attendeert – kunnen we hopelijk ook snel weer op zondag en/of maandag open.

Een fijne zomer toegewenst v/m
Team Van Baerle

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de Brasserie van Bearle BIB Gourmand Menu