Facebook icon Twitter icon Forward icon

Kom maj du søde milde - Nyhedsbrev #4, 2014

Så er det for alvor tid til udendørs-events. Både dem på terassen (PopSalme-havekoncert planlægges, stay tuned!) og de andre i det fri. Maj måned byder f.eks. på Friluftsworkshop med musikgudstjeneste (den hvor vi skriver bønner på balloner og sender til himmels) til Kristi Himmelfart, og sørme om ikke SoulSingers er blevet åbnings-act på Odense Havnekulturfestival. Der er ikke meget at klage over her - så med en kærlig hilsen og en maj-krammer får du overblikket over den kommende måned.  

PS - hvis du er hurtig, kan du købe billetter NU med op til 25% rabat til ForårsGospelWorkshoppen og SoulSingers debutkoncert, der finder sted d. 8. juni i Odense... VENT IKKE - klik her og læs mere

Kor i præstegårdshaven

Kristi Himmelfarsworkshop

Torsdag d. 29. maj er det Kristi Himmelfart. Vi fejrer dagen og sommeren med en hyggelig og festlig udendørs workshop på Østfyn, hvor vi blandt andet synger PopSalmer under åben himmel. Det er for alle aldre og man behøver ikke være erfaren sanger for deltage. LÆS MERE KLIK HER.

SoulSingers åbner Odense Havnekulturfestival

Det 120 mand store gospel-kor, vi startede i februar har allerede været i TV2-nyhederne og skal nu være åbningsnummer på Odense Havnekulturfestival med et til lejligheden arrangeret acapella mash-up af Pharrels 'Happy' og blandt andet 'Oh Happy Day'. Kom og "Clap your hands if you know that happiness is the truth"

Vind VIP-adgang til FGW d. 8. juni 2014

ForårsGospelWorkshop og SoulSingers

Det er her i maj måned, vi trækker ikke mindre end FIRE VINDERE til en VIP oplevelse til SoulSingers ForårsGospelWorkshop og Debut-koncert Pinsesøndag d. 8. juni. Det bliver en stor dag (- ikke mindst for vinderne). Du kan deltage i konkurrencen ved at like OpenUp på Facebook OG like header-billedet. Du kan også skynde dig at sikre dig billetter (som du selvfølgelig får refunderet hvis du vinder!) - og faktisk er der store rabater at hente lige nu og frem til 11. maj - så KIG HER og gå ikke glip af denne helt særlige dag, hvor du både kan synge, feste og overvære en unik koncert.

Er du klar til at købe billetter?
SÅ GÅ DIREKTE TIL WEB-SHOP HER!

...og som altid, tak fordi du deler til dit netværk!