Facebook icon Forward icon

Nu skal du bare høre! Du kan blive del af noget kæmpestort...

korleder Janne Wind

I aften har vi haft åben rytmisk korprøve online - måske var du med? Ellers kan du se live-videoen på replay HER.

Til sidst i korprøven fortalte jeg om den her vilde idé, jeg har fået.

En idé der kan gøre denne næste lange tid meget sjovere for korsangere over hele landet (eller danskere bosat i udlandet):

En KORSANGER HJÆLPEPAKKE

 • Savner du fællesskabet og det ugentlige kor-fix og alle de endorfiner, det giver?
   
 • Længes du efter at lære nye lækre pop-sange og synge højt og hjerteligt (som man gjorde med sin teen-ager hårbørste)?
   
 • Er du frustreret over, at en masse aktiviteter og festligheder måske er aflyst i de kommende måneder?

Så kig med her!

Jeg ELSKER nemlig at tænke helt ud af boksen og finde på løsninger og koncepter, der aldrig er fundet på før - og denne gang har jeg virkelig gjort mig umage. Virkelig virkelig umage. Nye tider giver nye udfordringer - ikke mindst for isolerede korsangere. Jeg har en konkret løsning:

Kom med i Danmarks (første) Rytmiske Online Kor!

Vores nye online kor indeholder alle de elementer, du kender fra 'den virkelige korverden'.

 • En ugentlig korprøve med opvarmning, indstudering og finpudsning af sange.
   
 • Et basis-repertoire af lækre popsange (vi skal synge flerstemmige pop-sange, mest på dansk og enkelte på engelsk) - vi snakker Lis Sørensen, Gnags, Mads Langer, Anne Linnet, m.fl.
   
 • Et stort og festligt fællesskab, hvor du kommer til at lære en masse sangere fra hele landet at kende. En slags pennevenner V.2.0!

Korprøver bliver live-streamet i et lukket Facebook-univers, hvor du hører stemmerne blive indstuderet sammen og hver for sig, hvor du kan se og høre mig live, kan skrive kommentarer og spørgsmål og kommunikere med dine 'sidekammerater' undervejs i kommentarfeltet.

Det er en metode, jeg nu har prøvet af nu i 5 uger online med både lukkede og åbne korprøver, og det virker forbløffende godt og er både lærerigt OG hyggeligt, selvom du ikke ses og høres af andre.

(Vil du til tilmelding-siden KLIK HER - ellers læs videre om de vildeste add-ons)

For nu skal du bare høre om bonusserne...

bonusser i Danmarks Rytmiske Online Kor

Ikke nok med, at du får en korsæson med fællesskab og online korprøver, som jeg har specialdesignet med min erfaring fra 27 år som rytmisk korleder om, hvordan man holder korprøver med opvarmning, indstudering og underholdning.

Du får også en række vilde bonusser, der samlet er langt mere værd end det kontingent, du betaler for at deltage.

Faktisk ville tilmelding enkeltvis til hver bonus koste mindst det samme, som hele pakken nu koster samlet!

Du kan med fleksibilitet håndplukke og sammensætte præcis den kor-uge, der passer dig og din kalender. Alt kan ses på replay i gruppen.

 1. BONUS: Ugentlig masterclass med fordybelse og lækker undervisning i 'ugens tema'. Konkrete tips og tricks til stemmen og korsanger-kroppen. En performance-værktøjskasse fuld af ideer til hvordan man bliver en levende, udtryksfuld og dygtig korsanger, der kommer helt ud over scenekanten.
   
 2. BONUS: Spændende gæstelærere og eksperter på deres felt kommer på besøg med undervisning og interviews og træning med sangteknik, rytmik, stemmeværd og meget mere.
   
 3. BONUS: Pusterummet hver morgen, hvor vi træner sangerlungerne og laver øvelser for krop og vejrtrækning, mens vi drikker morgenkaffe med nærvær og "nærmærk".
   
 4. BONUS: Øvefiler og tekster på alle vores numre udleveres, så man kan høre sin egen stemme og øve sig på forhånd, hvis man har lyst.
   
 5. BONUS: Hver fredag eftermiddag åbner fredagsbaren, hvor vi 'kigger hinanden i øjnene', hygger, sparrer og man kan stille spørgsmål om ugens tema eller bare fejre ugen, der gik med sine korkammerater fra hele landet.

Hvad siger du så? Kan du se, hvilken TOPFORM, du kan komme i på sæsonens fire måneder?

(Du kan tilmelde dig KLIK HER med det samme, hvis det lige er dig)

Og der er EN VILD IDÉ mere...

Når vi endelig bliver 'lukket ud på græs' og må synge sammen i store grupper i virkeligheden igen, skal vi SELVFØLGELIG lave en samling med kordag/korweekend OG koncert - hvor vi møder vores online korvenner og synger og optræder rigtigt sammen hele banden! Det bliver en fest - mere konkrete planer herom og særskilt tilmelding afventer de officielle udmeldinger fra højere sted.

Jeg forestiller mig, at det bliver som forårskåde kvier på græs for første gang...

ALLE KAN VÆRE MED!

Alt det og mere til putter vi nu i Danmarks (første og største) Rytmiske Online Kor - et unikt fællesskab, hvor vi på tværs af alder, erfaring, geografi osv. oplever og udlever, at vi har uendelig meget brug for musik og kor - især i en krisetid.

For alle kan være vitterligt med, også:

 • Dig, der er erfaren korsanger og ønsker at tage din teknik og korerfaring til næste niveau.
   
 • Dig, der altid har drømt om at synge kor, men ikke har haft tid til at comitte dig pga arbejde eller familie.
   
 • Dig, der har ønsket at synge i kor med mig som korleder, men har været begrænset af geografi.
   
 • Dig, der aldrig har turdet synge ved siden af nogen fordi selv hunden piver og går, når du synger fællessang hjemme i stuen - men som længes efter at leve din indre popsanger ud i trygge (lydisolerede) rammer hjemme fra sofaen.
   
 • Dig, der ikke nødvendigvis har lyst til at synge i koret - men som GERNE vil have fat i alle de lækre masterclasses... eller vil lave pusterum sammen med gruppen hver morgen.
   
 • Dig, der bare er nysgerrig på at være med på et helt nyt og anderledes musikalsk koncept med socialt fællesskab i en tid, hvor vi kun må være "sammen, hver for sig".

TILMELDING OG KONTINGENT - OG EKSTRA "HURTIG" RABAT!

Korsæsonen i Danmarks Rytmiske Online Kor starter NU (officielt mandag d. 27. april) og varer til og med fredag d. 28. august.

Du kan tilmelde dig hele sæsonen for kr. 995,-

Det svarer til hvad 1½ sangtime vil koste dig... eller en gang take-out sushi til hele familien... (hvis I primært vælger nigiri og ikke for mange store ruller).

LIGE NU (og 24 timer frem til d. 21. april kl. 21.00) kan du ovenikøbet få RABAT på kr. 100,- ved at taste rabatkupon "HURTIG" inden (vigtigt) du betaler.

Så koster hele sæsonen kun kr. 895,-

...og du har råd til 2 kopper latte ekstra på din afstands-gåtur!

Vær opmærksom på, at du SKAL indtaste rabatkoden, så prisen ændrer sig, INDEN du indtaster kort-oplysninger og betaler. Ellers bliver rabatten ikke trukket. Hvis det kikser, så skriver du til mig på janne@jannewind.dk, og så løser vi det.

I det hele taget vil jeg gerne sikre, at du rent faktisk også ender med at synes, at dette er verdens bedste idé (ligesom jeg jo gør) - så derfor er der fuld tilfredshed inden 14 dage, ellers giver jeg dig alle pengene tilbage!

Hvis du hellere vil betale for sæsonen i rater er det også muligt. Så tilmelder du dig månedsabonnement til kr. 349,- pr. måned i stedet, og de bliver automatisk trukket hver måned frem til sæsonen er slut.

Hurtig-rabatten gælder kun til hele sæsonpakken. Bare så du ved det!

Du kan læse meget mere om koret og tilmelde dig HER:
https://jannewind.thinkific.com/courses/danmarks-rytmiske-online-kor

UGESKEMA (med plads til spontane indslag og andre goodies)

Husk at du kan se alle ugens indslag på replay, når det passer dig, så du er ikke afhængig af at kunne hver uge på disse tidspunkter - men du vælger til eller fra, hvad der er skræddersyet til dig!

Der er ingen optagelsesprøve eller mødepligt - det skal virkelig være nemt, sjovt og lærerigt at synge i Danmarks Rytmiske Online Kor!

Vil du hjælpe mig sprede musikken?

Som læser af mit nyhedsbrev er det jo slet ikke sikkert, du interesserer dig for kor, sang, masterclasses eller pusterum. Men måske kender du nogen, der gør - og så vil det være en dybt værdsat håndsrækning, du kan give mig, om du vil dele og fortælle om dette koncept.

Det tager i sandhed en landsby at komme godt igennem disse isolerede måneder - ikke mindst som selvstændig musiker, og jeg er så dybt taknemmelig over, at du er del af min landsby.

Måske ER du allerede tilmeldt til koret - så må jeg lige juble højt et øjeblik!

Du kan dele dette nyhedsbrev. Du kan dele tilmeldingslinket til koret eller gribe knoglen og fortælle nogen om projektet. Jeg vil sende dig luftkram i stride strømme som tak.

Jeg vil glæde mig vildt til at synge og nørde sammen med dig i Danmarks Rytmiske Online Kor, og ikke mindst til vi en dag i fremtiden optræde må sammen!

Indtil da gør vi som Kåre Mølbak sagde i dag om social distancering: "Vi må finde andre måder at være sammen på".

Kærlig hilsen
korleder Janne Wind