Facebook icon Twitter icon Forward icon

Gospelkoret SoulSingers synger julehjælpen ind...

Lørdag d. 5. december 2015 samler Gospelkoret SoulSingers ind til julehjælpen i Odense ved to koncerter (kl. 16.00 og kl. 19.00) i Bykirken, Odense. Korleder Janne Wind, pianist Lars Bruno og de 120 dygtige sangere har knoklet i månedsvis for at sammensætte et swingende, rørende og storslået program af kraftfuld julegospel i håbet om endnu engang at kunne fylde kirken og give verdens bedste publikum en uforglemmelig oplevelse.

Billetter koster 90 kr for voksne, 50 kr for børn (t. 15 år) og er gratis for børn på skød, og kan købes på Billetto.dk - Klik HER og find billetter til koncerten kl. 16.00 og HER til kl. 19.00.
Overskydende billetter sælges i døren til 100/50 kr.

Dørene åbnes henholdsvis kl. 15.00 og 18.00, og der vil være cafe, juleboder og salg af kaffe/te/kage/boller mv. i løbet af eftermiddag og aften. Overskud fra koncerter og cafésalg går til at sikre at 150 trængende familier i Odense får en værdig jul!

Tak fordi I deler og videresender denne invitation i jeres netværk - og på forhåbentlig genhør d. 5. december. Kærlig hilsen Janne Wind, korleder for SoulSingers.dk

...med solist: fantastiske Laura Kjærgaard

SoulSingers synger ikke koncerterne alene. Vi er nemlig så heldige endnu engang at kunne byde Laura Kjærgaard velkommen som solist til begge koncerter. Ved sidste års julekoncert tog Laura publikum med storm, og hendes utroligt smukke stemme, store hjerte og kæmpe talent er en velsignelse og den største julegave i år til både publikum og Soulsangerne. Laura er solist og korleder (kendt bl.a. fra DR programmet X-faktor) og lever i dag af workshops, koncerter og events i ind- og udland. Oplev eller genoplev en af Danmarks ubetinget dygtigste sangere solidt backed up af 120 Soulsangere!

Julehjælpen i Odense - i samarbejde med bykirken

Det er andet år i træk, at SoulSingers støtter Bykirkens projekt Julehjælp. Igen og igen hører vi gribende historier om trængende familier, enlige forældre og store børnefamilier i Odense, der har så svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen, at det ikke er muligt at holde en værdig jul. Med julehjælp kan familier ansøge om en stor pakke med mad, gaver, pynt mv., og det er så fantastisk at høre hvilken forskel det gør. Overskud fra begge koncerter går til julehjælpen, og vi har i år til gospelkoncerterne afsat gratis billetter til familierne, så de får en kulturel oplevelse også - og glæden ved at give og dele gør det hele så meget mere værdifuldt.

Hvis du kender nogen, der kunne bruge julehjælpen i år, er der stadig et par dage at ansøge i. Fristen er fredag d. 20 november i denne uge.

Sponsorer søges

SoulSingers kan lave et særligt stort overskud, fordi vi har en række skønne sponsorer, der donerer små og store beløb til julehjælpen. Vi har allerede fået flotte beløb fra virksomheder og private blandt andet fra:

* Micro Matic A/S
* FTZ Autodele og Værktøj A/S
* M. Madsen Automobiler
* Fjernvarme Fyn
* R.S Upgrade
* By Moric Hair Studio

Vi håber stadig på at finde flere sponsorer.
Vi kvitterer med logo/navn på plakat, hjemmeside og program og gratis billetter til koncerterne - samt julekram, stjernedrys og klapsalver. Stort og småt - alt er velkommen, og vi er så taknemmelige for støtten. Skriv til Susan Bjerregård, hvis du vil høre mere og/eller donere.

Lidt om SoulSingers korsæson foråret 2016

Vi har i SoulSingers den store ambition at blive Danmarks bedste Masschoir. Det motiverer os til utrætteligt at øve og træne uge efter uge og arbejde mod spændende projekter, stille op til events, koncerter, velgørende optrædener og meget mere. 2016 bliver endnu et intenst kor-år, hvor vi bare i foråret 2016 glæder os til at optræde med Odense Symfoniorkester, 300+ gymnasieelever og solist Marie Carmen Koppel til koncerter i Odense koncerthus.

SoulSingers tager også på sin første kor-rejse, nemlig til Island til april. Vi planlægger koncerter og events deroppe - blandt andet en koncert (acapella og i badetøj) i en varm kilde. For at rejse penge til turen bliver der en stor gospelworkshop d. 30. januar 2016 - så sæt kryds allerede nu.

Vil du være med i koret eller kender du nogen, der gerne vil? Sæsonstart 2016 bliver tirsdag d. 2. februar med infomøde kl. 18.00. Optagelsesprøven bliver formentlig ugen efter. Skriv til Janne Wind for mere info og tilmelding.