Nyt fra DUN

DUN KONFERENCEN 2015

HUSK deadline for indsendelse af abstracts til DUNK

Vi har fået flere forespørgsler om forlængelse af deadline, og da der stadig er få pladser tilbage, gør vi det muligt at indsende abstracts til og med fredag den 30. januar.

Indsend abstract online

Læs mere om de forskellige præsentationsformater

 

 

NETVÆRKSGRUPPER (SIG) 

Ny SIG: Studieledelse med særlig fokus på uddannelsesdesign og -udvikling

Den nye netværksgruppe under DUN (SIG) har til formål at etablere et nationalt og internationalt forum for universitetspædagogiske konsulenter, forskere, ledere og lignende centralt placerede ressourcepersoner, der er engagerede i udviklingsarbejde omkring studieledelse med særlig fokus på uddannelsesdesign og -udvikling.

Læs mere om SIG’en

 

Ny SIG: Eksamen og eksamensformer i forskningsbaserede uddannelser

Denne nye netværksgruppe under DUN har som formål at etablere et nationalt og internationalt forum for universitetspædagogiske konsulenter, forskere, ledere og lignende centralt placerede ressourcepersoner, der er engageret i udviklingsarbejde omkring eksamen og eksamensformer, eksaminationskompetence, bedømmelse, alignment, læring mm. 

Læs mere om SIG’en

 

 

LEDIGE STILLINGER

Professor in Health Sciences Education, Faculty of Health, Aarhus University

A full professorship in Health Sciences Education is hereby announced for application at Aarhus University.

The professor is expected to contribute to strengthening and further developing the quality of the health sciences educations at the pre-graduate level. The professor will act as a team leader for research in the pre-graduate health science education area of the Center for Medical Education in equal collaboration with the team leader for post-graduate medical education area and will refer strategically to the Vice Dean of Education at the Faculty of Health. The professor will be head of the employees in his/her own area and will also be economically responsible for the research activities in the area.

Deadline for application is February 18 2015.

For more information please see here.

 

Underviser med erfaring i brug af digitale medier (AU)

Center for Undervisning og Læring (CUL) søger pr. 1. maj 2015 en AC-medarbejder til at indgå i centerets Educational it-team, der varetager centerets udviklings- og undervisningsopgaver inden for blended learning. Centeret søger en medarbejder til at udvikle og afholde kurser for undervisere, vejlede undervisere og opsamle underviseres erfaringer med blended learning.

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2015.

Læs mere om stillingen

 

Eksterne vejledere til universitetspædagogikum (SDU)

SDU søger eksterne vejledere til universitetspædagogikum for adjunkter og studieadjunkter. Som ekstern vejleder skal du være teoretisk velfunderet inden for pædagogik og have erfaring med både undervisning og med vejledning af undervisere. Din opgave er primært at fungere som pædagogisk vejleder for ca. fem deltagere under deres universitetspædagogikum, og det samlede arbejdsomfang vil være ca. 150-200 arbejdstimer pr. år.

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2015.

Læs mere om stillingen

 

 

MEDLEMMER

Er din kollega medlem af DUN?

Vi har oplevet, at ansatte fra DUNs medlemsinstitutioner har haft den opfattelse, at hvis de er ansat på en medlemsinstitution, vil de automatisk modtage nyheder, invitationer m.m. fra DUN. Det vil vi selvfølgelig gerne sende til dem, men vi sender kun mails ud til personer, som har tilmeldt sig DUN, og som har tilkendegivet, at de ønsker at modtage nyhedsbrevet. Møder du nogen, der undrer sig over, at de intet modtager fra os, må du meget gerne opfordre dem til at registrere sig som medlem af DUN på www.dun-net.dk/om-dun/bliv-medlem-af-dun/. Så vil de fremover modtage nyhedsbreve, invitationer m.v. Det er gratis for ansatte ved alle medlemsinstitutioner.

 

 

FÅ DINE NYHEDER UD TIL MERE END 1000 MEDLEMMER I DUN

Brug DUN’s nyhedsbrev til at dele relevante nyheder og arrangementer med dine DUN-kolleger

Hvad sker der lige nu i dit pædagogiske center? Er der nyt fra din netværksgruppe? Er der et universitetspædagogisk arrangement, du gerne vil fortælle DUN-medlemmerne om? Har du fundet en interessant artikel eller udsendelse, der er et must for andre DUN-medlemmer? Hvad er der af nyheder på dit universitet?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail med indholdet til dun@dun-net.dk.

Næste nyhedsbrev udsendes den 16. februar.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk, DUN, (siden 1994) er en medlemsorganisation for de danske universiteter og for undervisere som interesserer sig for pædagogik og didaktik. Alle danske universiteter er medlemmer af DUN, og foreningen har over 1200 individuelle medlemmer. DUNs aktiviteter finansieres af medlemsinstitutionerne.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk faciliterer udveksling af universitetspædagogisk viden, færdigheder og kompetencer gennem DUNs aktiviteter:
- Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift, DUT, videnskabeligt og praksisorienteret tidsskrift
- Den årlige DUN Konference
- Universitetspædagogiske netværk om undervisning, vejledning m.m.

Nyheder og spørgsmål vedrørende DUN, aktiviteter mm. kan sendes til DUN-sekretariatet, dun@dun-net.dk.

Hvis du har en universitetspædagogisk aktivitet, som du gerne vil annoncere gennem DUNs nyhedsmail, kan du sende det fulde opslag til følgende mailadresse dun@dun-net.dk.
Find information på DUNs hjemmeside om hvilke typer opslag vi udsender, og hvilke typer vi ikke udsender

Denne email er sendt til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på dun-net.dk. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Copyright © 26. januar 2015 Dansk Universitetspædagogisk Netværk