Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #7, oktober 2014

Der er ét fokus i dette nyhedsbrev. Præcis sådan er også min oktober. Ét fokus: Udgivelse af Sangbogen PopSalmer med Release koncert & Reception d. 1. november. I min 40års krise sidste år løb jeg et halvmaraton og besteg Kilimanjaro i Afrika. Det var hårdt. Det var nervepirrende. Og det var VAND ved siden af den proces, det er at udgive dette projekt. Jeg krydser fingre for at resultatet står mål med indsatsen - og at I kan lide det, vi præsenterer for jer.

I dette oktober nyhedsbrev kan I: læse at vi søger børn til Release koncertens store børnekor, finde link til billetsalg og de seneste YouTubevideoer - og så får I lige datoer til november og decembers koncerter og workshops, så I kan sætte kryds.

Kom og drik et glas champagne med mig lørdag d. 1. november, og nyd en mosaik-koncert med mange dygtige medvirkende. Det vil glæde mig helt ind i knoglerne at dele det med jer.

Kærlig hilsen en meget spændt Janne

PS - på søndag laver vi en workshop på Brandbjerg Højskole - hvis du er i det midtjyske skulle du lige tjekke det ud (klik her).

Børn/unge sangere efterlyses!

På lørdag øver vi for første gang med det store børnekor, vi er ved at samle med skønne fynske sangglade unger. Fra helt små fnullere med høj nuttethedsfaktor til store teenagere, der får lidt større udfordringer, med stemmer og koreografi. Klik lige på billedet her og hør en lille video fra Rudolf Steiner skolen, hvor jeg var vikar og lærte dem en af sangene. Der er stadig plads til flere børn, og man behøver ikke kunne deltage i alle prøverne for at være med. LÆS MERE KLIK HER og tilmeld HER

Billetter nu i salg

Så er billetterne til PopSalme release koncert & reception sat til salg. Koncerten foregår på Ryslinge Høj- og Efterskole og der er en gratis drink til receptionen inkluderet i billetprisen. Det bliver en helt unik og rørende dag og koncert.
Vi glæder os til at synge for jer. KLIK HER OG KØB BILLET.

Sound of Gospel Reunion

I den oprindelige planlægning har vi annonceret en release koncert også på Sjælland. Af forskellige grunde er det ikke lykkedes, og vi har valgt at udskyde denne til foråret 2015, hvor vi til gengæld laver et brag af en koncert med Reunion af Gospelkoret Sound of Gospel, deltagelse af det rytmiske kor Koriosum og ikke mindre end 4 børne/unge kor fra Bagsværd og Roskilde. Vi regner med at lægge koncerten i forbindelse med udgivelse af PopSalme korarrangementerne.

PS. Har du sunget i Sound of Gospel og vil gerne være med til denne reuinon oplevelse, må du gerne skrive til os. Stay tuned!