Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev #1, oktober 2017

Godt Nyt år, frisk luft, nye muligheder. Masser af muligheder, faktisk - så derfor et lille januar-nyhedsbrev med reminders på et par af dem.

Der er i skrivende stund solskin her på matriklen - ikke helt så høj sol som i det lækre LA, jeg netop har forladt efter tre uger med ferie og arbejde - men stadig værd at nyde og værdsætte. Helt forrygende har det været at gå på stjerner i Hollywood, vandre i bjerge, tylle friskpressede super-juices OG prioritere adskillige behandlinger med infrarød sauna, massage og træning til at få min krop detoxet og på banen igen. Som I kan læse om på min blog, var jeg allerede før afgang godt i vej med at mærke helt dybt ind og forholde mig til alle de udfordringer, 2016 har bragt. Jeg er ikke helt på benene endnu - men mærker fremskridt og har tillid til at kloge valg, små skridt og ærlige udmeldinger er vejen frem! Om 3 uger starter jeg på en holistisk og vigtigt videreuddannelse som lydhealer. Jeg er overbevist om, at det bliver endnu en god brik på mit personlige puslespil, og også når jeg underviser og har kor. Lyd kan ikke bare røre os - men healer os på mange planer, er jeg overbevist om - og nu vil jeg have endnu mere styr på de konkrete værktøjer hertil.

Og lyd & musik er der masser af i den kommende tid. Læs om: opstart hos både SoulSingers.dk i Odense og koret Pop'n Soul i Ryslinge. Workshop på fredag med meditation og på søndag med PopSalmer - en flyvende start på foråret!

Kærlig hilsen, Janne Wind

Gospelworkshop med meditation

Soulsingers workshop fredag d. 27/1

Få ledige pladser til fredagens fyraftens-workshop med SoulSingers i Odense, hvor vi synger lækre gospelhits - inkl. en række rørende ballader og afslutter dagen med en gospel-meditation med gospelpræst Gideon og varm suppe at gå hjem på. Optagelsesprøver til koret starter også her i weekenden, så hvis du overvejer at søge ind i et ambitøst kor med masser af oplevelser må du endelig skrive asap. Klik på billedet og køb billet til workshop. ,

Pop'n Soul starter torsdag i overmorgen

Vil du være med i Pop'n Soul?

Pop'n Soul Kor-året 2017 handler blandt andet om "Tributes". Vi skal f.eks. i den kommende sæson synge George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, Whitney Houston, Michael Jackson mv. og med respekt og kærlighed mindes de dygtige musikere, vi har mistet i de foregående år. Du kan være med i koret, der består af ca. 50 aktive sangere i alderen 25-60 år. Vi øver fast torsdage på Ryslinge Højskole og starter torsdag d. 26. januar kl. 19.00.

Kom med på søndag!

workshop 29/1-17 i Husby

2017 med masser af PopSalmer!

fra 2016 julekoncert med PopSalmer trio

PopSalmer-trioen sang 2016 ud med højt humør, og vi er så klar til at give den gas her i de kommende år. Vi kan bookes til koncert eller musikforedrag, workshops eller andet event-indslag. Priser og muligheder er listet på hjemmesiden popsalmer.dk/book-os og vi er så klar til at fylde kalenderen med skræddersyede ture ud i landet.