Brasserie van Baerle
Brasserie van Baerle

Zelden zaten we in zo’n rollercoaster als de laatste maanden. De dagen die we open zijn helemaal vol voor lunch en diner; de andere dagen tandenknarsen omdat we wel open willen maar niet kunnen. Zullen we het P woord dan meteen maar gebruiken? Doen we later.
Want we hebben er wel reuze schik in natuurlijk, in die dag-in-dag–uit volle zaak, die mede dankzij de nieuwe keukenbrigade van die fraaie recensies, of moeten we zeggen reviews, krijgt.

Maar we hadden het over kerst en zo. Wij hebben onze plannen voor de feestdagen al een tijdje geleden gemaakt, maar in de vaart der rollercoaster zijn we vergeten die met u te delen.
Brasserie van Baerle is vanwege DPOG (‘door personele omstandigheden gedwongen') gesloten in het weekend. Dus nu eerste kerstdag in het weekend valt, gaan we daar niet opeens hijgerig verandering in brengen.
Tweede kerstdag – op maandag – zijn we er weer wel. En zo door tot en met de 30ste december. Als wij u waren, zouden we ons dat geen twee keer laten zeggen. Het zijn vaak de meest memorabele etentjes van het jaar.
Oud- en nieuw valt in het weekend. En zijn we gesloten. Met uw permissie zelfs tot en met 9 januari 2023. De boog kan niet altijd gespannen staan. Sterker, als die zo gespannen blijft staan schiet er vast iemand een keertje uit de bocht.

Personeelsgebrek inderdaad.
Dus mocht u nog mensen weten die bij ons in de bediening zouden kunnen/willen/mogen werken, schroom niet dit te melden aan floor@brasserievanbaerle.nl.
En als iemand u vraagt waarom juist in de bediening bij Brasserie van Baerle…, dan is dit uw antwoord: dat is het verschil tussen een flessentrekker of een sommelier worden.

Dank voor uw welwillende aandacht. Graag tot alras en mocht u nog receptie-achtige wensen hebben voor in 2023, mail die dan naar info@brasserievanbaerle.nl. Onze private dining room is vanaf 10 januari weer beschikbaar voor nieuwjaarborrels en -diners.

Equipe Van Baerle

  Facebook Share Button Tweet Button ↩︎ Stuur deze nieuwsbrief door
Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen
Stuur een e-mail aan de Brasserie van Bearle BIB Gourmand Menu