Facebook icon Twitter icon Forward icon

Nyhedsbrev, februar 2020

Faktisk er der skræmmende mange mennesker, der har svært ved at sove, eller har en elendig søvnkvalitet! Alfa og omega for et godt liv starter med noget så basalt som god, dyb og uforstyrret søvn. Det mærker jeg på egen krop - ikke mindst efter at jeg har ramt fyrrerne, og hormonerne igen rumsterer.

Hen over jul og nytår havde vi en helt fantastisk online gruppe med fokus på transformation gennem undertone vokal meditation. Der var flotte resultater og skøn feedback på både formatet med gruppen og arbejdet med meditationerne. 

Det inspirerede mig til at sætte næste online retreat op med 14-dages fokus på at forbedre søvn. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev! Eller straks tilmelde dig til (HER) - hvis det kalder på dig!

Du kan også læse en flot artikel, der netop har været bragt i Kristelig Dagblad om Odeons Rytmiske kor - og en mindre artikel fra den PopSalmer kor-workshop, jeg holdt i Sydvestjylland i sidste weekend. Det er SÅ vidunderligt når fysiske møder med musik, kor, sang og selvudvikling kan begejstre og røre mennesker på den måde. Så bliver jeg ikke lykkeligere!

Derfor laver jeg selvfølgelig også masser af workshops, koncerter og korprøver den næste tid. Læs mere om alt det herunder - og få overblikket i kalenderen i venstre side. Du kan f.eks. komme til fysiske retreats og undervisning i enten undertonen eller med sangtræning i cirkel i Årslev på Fyn, hvis du trænger til at få stemmen synet - og næste åbne korprøve i ODEONs rytmiske kor er mandag d. 3. februar.

Kærlig hilsen, Janne Wind

PS: Sidste chance for at få den billige early bird pris på vores åbne kor-rejse til Italien i uge 29 er 15/2! Læs om turen klik her

Vi fortjener alle god og dyb søvn!

14 dages online retreat med undertonemeditation

Den sidste uge har jeg haft et ondsindet hold i nakken, der har givet mig tung migræne... og elendig søvn. Jeg har i sandhed hængt i laser. Min største trøst og hjælp de lange nattetimer, når jeg ikke har kunnet sove på grund af smerterne har været at lave undertone-meditation. Det har aflastet systemet, fjernet tankemylderet og reduceret smerterne, så jeg nemmere har kunnet få ro og hvile. Hvilket pudsigt sammentræf for mig, har jeg tænkt med taknemmelighed, når jeg lå og summede kl. 2, 3 eller 4, at jeg netop har sat et tema og online kursus op om SØVN.

Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan ændre søvn-vaner og skabe forandringer, der kan gøre en kæmpe forskel for vores hverdag. På dette online retreat (i en fortrolig, aktiv og tryg facebook-gruppe) får du en lang række tips til bedre søvn. Flere af dem kender du sikkert - der skal være mørkt og koldt i soveværelset og ingen skærme eller blåt lys... - men vi kommer omkring en lang række andre gode og vigtige tips til at skabe dybere og bedre søvn. Allervigtigst, lærer vi den beroligende undertone vokal teknik, som er fundamentet for en 17 minutters sove-meditation, der udleveres i starten af kurset.

Vil du læse hele kursusplanen for de 14 dage - eller er du bare klar til at trykke på knappen og melde dig til nu - så klik her og læs mere.  

Vil du lære teknikken sammen med mig?

Undertone meditation i Årslev

Tidligere deltagere har sagt:
"Jeg er vildt imponeret over, hvor meget sådan en aften med lyd/meditation har kunne gøre af forskel for mig. Jeg har fået sænket skuldrene og føler mig totalt afslappet. Er nu fyldt op med en indre ro, som jeg ikke har haft længe"

"Jeg er stadig forbløffet over de lyde, vi lavede under meditationen og den, kraft der synes at være gemt i at ramme netop den lyd."

"Jeg har en oplevelse af være dejlig træt bagefter og har dog sjældent sovet så godt."

"Sikke en skøn aften i går. I dag er der ro i hele kroppen og ingen summen i ørene."

Vi har endnu engang her til vinter sat fysiske mini-retreats op (11/2 + 25/2 + 17/3) på Husmandsstedet i Årslev med undervisning i teknikken, en længere guided meditation og slutteligt integrerer vi oplevelsen med Berits nærende og sunde græskarsuppe. 

Du kan deltage een eller flere gange og booker din plads HER:
https://popsalmer.dk/vare/mini-retreat-med-undertone-vokal-meditation-og-naerende-suppe-aarslev/

Er Danmarks største kor i Odense? ...det er i hvert fald det hyggeligste, syn's vi selv!

Odeons rytmiske kor i Kristeligt Dagblad

Er du abonnent på Kristeligt Dagblad kan du læse hele artiklen på deres hjemmeside (klik her). Den blev bragt på papir i tillægget Liv & Sjæl (fredag d. 24. januar) og portrætterer på smukkeste vis den skønne stemning, vi har hver måned i Odense, når vi synger sammen. ODEONS rytmiske kor er åbent for alle uanset erfaring eller sangstemme. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at være med. Vi øver i ODEONS foyer ca. en gang om måneden - så kig ind, hvis du er nysgerrig! Der er (bonus!) to korprøver i februar: Mandag d. 3. februar kl. 19-21 samt søndag d. 23. februar kl. 14-16.30.

PS - vi ved faktisk ikke, om vi er Danmarks største kor... Der møder 400+ mennesker op til hver korprøve, og vi er mere end 900 mand i vores Facebook gruppe... Nogen, der ved noget?

Sidste chance for den billige pris på kor-rejse!

Rytmisk kor-rejse til Italien med Janne Wind

Vi har forlænget early bird-prisen på den rytmiske kor-rejse til Italien med Pust Rejser og Janne Wind frem til 15. februar... Der er nu nok deltagere, så vi ved, at turen bliver gennemført - skønne dejlige mennesker er meldt til! Du skal være hjerteligt velkommen til 6 dage med musik, sang, fællesskab, natur og autentisk italiensk kultur:
https://pustrejser.dk/rejser-til-italien/rytmisk-kor/

Ja, vi bliver sundere af at synge!

I søndags d. 26. januar havde vi en opløftende kor-dag i Holsted kirke med masser af PopSalmer og gospelmusik. Læs artikel fra Jyske Vestkysten her eller på billederne herunder:

Artikel i Jyske Vestkysten, januar 2020
Artikel i Jyske Vestkysten, januar 2020
Artikel i Jyske Vestkysten, januar 2020
Artikel i Jyske Vestkysten, januar 2020

Rytmisk Korworkshop i Ryslinge (Midtfyn)

Korworkshop 28. marts i Ryslinge

Det er ikke kun i Odense, du kan komme til rytmisk korsang!
Lørdag d. 28. marts fra 14.00-17.00 er der en festlig workshop dag hvor vi skal synge flerstemmig pop. Begrænset antal billetter så book din plads NU (ps - er du medlem af Foreningen Pop'n Souls Venner får du 40% rabat - læs mere her)