Facebook icon Forward icon

August 2021

Nyt skoleår med nye elever, ladestandere, grønne tage og vaccinationstilbud

Hilsen fra rektor

I uge 32 slog vi dørene op for alle skolens elever. De nye elever startede deres tid på HvG med to introdage, hvor de mødte hinanden og fik indblik i livet som gymnasieelev. Det er skønt at have unge mennesker i huset, især efter et skoleår med hjemsendelser og virtuel undervisning. Nu er vi for alvor i gang med hverdagen, og det meste forløber, som det skal.

Den eneste sky for solen er det høje smittetryk blandt landets unge, som truer med at sende enkeltelever eller hele klasser hjem i kortere eller længere perioder. I den forbindelse vil jeg endnu engang opfordre alle elever til at lade sig vaccinere mod Covid-19. Man kan stadig blive smittet, hvis man er vaccineret, men sygdomsforløbet bliver mildere. Desuden er det en meget stor fordel, at man ikke bliver hjemsendt som nærkontakt til en smittet, hvis man er vaccineret. På den måde går man ikke glip af undervisningen.

Nu ser vi frem til et efterår fyldt med gode oplevelser i og uden for undervisningen. 1.g- og 1.hf-elever skal på hyttetur, vi holder Introfest for alle elever og for de seneste års studenter, og den traditionsrige Idrætsdag venter lige om hjørnet.

Sensommerhilsner fra

Tania Sheikh Larsen

Farvel og på gensyn

25. juni vinkede vi farvel til alle de glade studenter, der kørte afsted på deres vogne mod dagens første stop: Hvidovre Rådhus, hvor borgmester Helle Adelborg holdt tale.

Grønne tage over grøn transport

Hvidovre Gymnasiums cykelskurstage er blevet grønne med hjælp fra sekretariatet i Avedøre Green City og med støtte fra Hvidovre Kommune Pulje til Grøn By.
Tania Sheikh Larsen sidder i styregruppen for Avedøre Green City. Ligesom mange andre i Avedøre brænder hun for at få bydelen med helt i front, når det kommer til den grønne omstilling og en bæredygtig udvikling.

Velkommen til nye og gamle elever

Velkommen til nye og gamle elever! De første 2 dage bød på aktiviteter, som skulle ryste eleverne sammen og lære dem at finde rundt på skolen.
Det er dejligt, at skolen igen summer af liv!

Indvielse af de to nye ladestandere 19. august

De lokalt ejede ladestandere, der står på Hvidovre gymnasium & HFs parkeringsplads, blev i dag indviet. Det blev gjort med besøg fra bl.a. borgmester Helle Adelborg, initiativtageren Johnni Andersen samt Martin Dietz fra Solarlighting Entreprise
#avedøregreencity

Kalender august 2021

30. aug.:  Region Hovedstaden tilbyder vaccination på gymnasiet. (Se mere herom på skolens Facebook)

30. aug.: Hyttetur for GF1

31. aug.: Hyttetur for GF2

31. aug.: Hjælp til rygestop i vandrehallen i spisepausen

Kalender september 2021

03. sep.: Årets introfest med temaet James Bond.

06. sep.: Hyttetur 1q

07. sep.: Hyttetur 1p

14. sep.: Hjælp til rygestop i vandrehallen i spisepausen

17. sep.: Årets idrætsdag