Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF – februar 2016

Det er svært at sige, om det var duften af de nybagte Sarah Bernard-kager fra kantineleder ”Mor Hanne”, lyden af musik fra scenen, borgmester Helle Adelborg eller blot de mange smilende elever og lærere, der trak gæster til Hvidovre Gymnasium & HF tirsdag den 19. januar – men faktum var, at gymnasiet slog sin egen rekord i besøgende, da det bød gæster ind fra kulden til skolens årlige informationsaften.

Læs meget mere om aftenen i dette nyhedsbrev.

Informationsaften med fokus på elever

Eleverne var både velkomstkomite, værter, rundvisere og stod i boder, da Hvidovre Gymnasium & HF tirsdag den 19. bød gæster indenfor til informationsaften. Aftenen var en succes og slog rekord i antal besøgende. 

De mange gæster fik både show i gymnasiets Festsal med forskellige indslag på scenen, en rundvisning på skolen med eksempler på undervisning og tilsidst fri leg i vandrehallen, hvor lærerne og eleverne i boderne besvarede spørgsmål og delte materiale ud.

Du kan læse en reportage og se billeder fra aftenen her.

HvG-elevers dokumentar vinder filmpris

Den 23. januar var der ’Filmfestival Øst’ i Cinemateket i København. Her blev der kåret de bedste filmproduktioner lavet af sjællandske mediefagselever.

Dokumentarfilmen ‘Hvor er du fra?’, som er lavet af elever fra Hvidovre Gymnasium & HF, vandt prisen for bedste dokumentar. Filmen handler om eleven Anja, der er adoptivbarn, og de følelsesmæssige udfordringer og tanker, der følger med dét at være adopteret.

Eleverne, der har lavet filmen, er Amanda Broe Würtz, Anja Mehr Nielsen, Olivia Høier Helmer og Sofie Zimmer Clausen, der alle blev studenter i sommers.

På billedet er det Anja Mehr Nielsen og hendes lærer Jesper Outzen, som underviser i mediefag på gymnasiet.

Her kan du se den fine film.

Elever laver teatermusical

En gruppe af skolens elever har på egen hånd taget et super godt initiativ: De vil opsætte en teatermusical, hvor rollerne og musikken skal spilles af elever på skolen. Vi glæder os allerede til at se og høre resultatet til februar 2017, hvor stykket skal opføres!

Er du elev på skolen, eller påtænker du at starte til sommer, kan du være med!

Her kan du læse mere om teatermusicalen og om, hvordan du tilmelder dig.
 

Lærerne gakkede ud til julerevy

Der var skønsang, trompet fra vicerektor, skuespil og endda en omgang line dance, da skolens lærere fremviste den julerevy, som de i hemmelighed havde brygget på op til juleafslutningen den 22. december.

Eleverne bakkede godt op om numrene og de små sketches indimellem, hvis historie tog udgangspunkt i alle gymnasielæreres skræk: Mangel på kaffe!

Her kan du læse mere om revyen og ikke mindst se de sjove billeder!
 

Kommende aktiviteter og begivenheder på HvG i februar

Torsdag den 4.: Der kommer folkeskoleelever på gymnasiet, der skal prøve at være elever for en dag
+
Elevrådet har taget initiativ til en hyggelig filmaften, som bliver holdt i skolens biograf. Alle elever er velkomne

Fredag den 5.: Der er hyggelig cafe for tidligere elever fra skolen, både STX-, HF- og GIF-elever

Mandag den 15. – fredag den 19.: Vinterferie for alle elever (der er skolestart igen mandag den 22. februar)

Fredag den 26.: Fredagscafe for eleverne – denne gang med Valentines tema