Facebook icon Forward icon

Informationsaften 19. januar: Fornem de tætte bånd på Hvidovre Gymnasium

På Hvidovre Gymnasium & HF er der god relation mellem lærere og elever. Det kan du - eller nogen, du kender, som kunne være interesserede - fornemme og høre mere om til vores informationsaften tirsdag den 19. januar fra 19-22.

Hjælp os med at sprede budskabet

Da du modtager vores nyhedsbrev, ved du højst sandsynligt allerede en del om os og vores gymnasium. Men måske har du en ven, veninde, en bekendt eller et familiemedlem, som kunne have interesse i at vide mere om os - måske med henblik på at blive elev her? Så send meget gerne dette nyhedsbrev videre til ham eller hende.

På forhånd mange tak fra os.

"Der er et godt forhold mellem lærere og elever"

Elev Mathias Rinaldo

- Det gode ved Hvidovre Gymnasium er de gode lærere. Der er et godt forhold mellem lærerne og eleverne her, både i og uden for undervisningen. Vi hilser på dem på gangen, og de får os til at føle os tilpas.

Sådan siger Mariam Suliman, der går i 2.g på Hvidovre Gymnasium & HF. Hun bliver bakket op af sin medstuderende Mathias Rinaldo fra 1.g:

- Lærerne er vildt forberedte, de smider næsten alt, hvad de har i hænderne og går amok på tavlen og er glade for at være her, og det smitter os andre.

Tirsdag den 19. januar fra klokken 19-22 holder gymnasiet informationsaften for interesserede unge - og deres forældre, hvis de vil med. Her kan du på egen krop mærke den gode stemning og snakke med både elever og lærere – for eksempel Ida Andersson, der underviser i samfundsfag, og som føler den samme gode forbindelse til eleverne, som de gør til hende:

- Eleverne tør spørge, fordi de føler sig trygge, og der er en stemning af, at der læres noget nyt. Jeg synes, det er en fest.

"Gode forhold betyder dygtige elever"

- Vi tror på og kan se, at det gode forhold mellem vores elever og lærere betyder, at eleverne klarer sig bedre, end de selv forventer. Vi tror på vores elever, selv når de ikke tror på sig selv, siger gymnasiets rektor Kirsten Jensen.

Hende kan du også møde til informationsaftenen, ligesom du kan se skolen, få smagsprøver på undervisningen og få info om studieretningerne på både STX og HF.

På Hvidovre Gymnasium & HF er der rig mulighed for også at engagere sig i elevrådet, fest- eller cafeudvalget, tage på studieture eller dygtiggøre sig i et af skolens mange talentprogrammer eller -rejser for elever med særlig interesse for eksempelvis naturgeografi, engelsk eller skrivning – alle disse muligheder kan du også høre om.

Til ørerne og øjnene vil der være musikoptrædener fra skolens elever og eksempler på elevproduktioner fra skolens særlige mediefagshold. Og derudover kan du få en hyggelig og uformel snak med både lærere og elever, der gerne besvarer alle de spørgsmål, du måtte have om livet på Hvidovre Gymnasium & HF.

Her kan du læse det fulde program for informationsaftenen.

Og du kan blive klogere på STX, HF, studieretninger og elevernes mange muligheder ud over undervisningen i vores elevmagasin.

Snapshots fra elevers og læreres hverdag på HvG