Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - februar 2014

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om, hvad der rører sig på gymnasiet i øjeblikket og om hvilke begivenheder der finder sted i den kommende tid. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. God læselyst!

Fuldt hus til Informationsaften 2014

Over 300 interesserede folkeskoleelever og forældre besøgte Hvidovre Gymnasium & HF på den årlige Informationsaften, som fandt sted tirsdag den 28. januar.

“Jeg er utrolig stolt og glad over at vores Informationsaften var så velbesøgt – ikke mindst fordi der virkelig var en fantastisk stemning aftenen igennem og fordi spørgelysten var så stor blandt de besøgende folkeskoleelever og forældre”, fortæller rektor Kirsten Jensen.

Læs mere...

Elever fra medieklassen er "med til at redde liv"

En gruppe elever fra 3.v har samarbejdet med Rigshospitalet om produktionen af en ny oplysningsfilm, der skal instruere sygeplejersker på intensiv afdeling i at betjene en såkaldt Ceeg-scanner. Filmen vil fremover bliver brugt af alle som skal betjene udstyret, og kan, med overlæge Troels Wesenberg Kjaers ord, ”være med til at redde liv”.

Læs mere...

Flot 2. plads til drengenes volleyballhold

Hvidovre Gymnasium & HF's volleydrenge tog en flot 2. plads ved de københavnske mesterskaber i januar. Efter nogle gode kampe med sejre over Christianshavns Gymnasium og Tårnby Gymnasium, nåede holdet finalen, hvor de desværre tabte en meget tæt kamp til Ørestad Gymnasium med cifrene 26-24 og 25-23.

"Vi havde en rigtig fed dag - og næste år tager vi guldet!", udtaler en tilfreds træner, idrætslærer Kasper Røssell.

Gymnasieelever dansede med Simona Abdallah

Flere hundrede HvG-elever deltog 28. januar i et fællesarrangement i Salen, hvor den internationalt anerkendte musiker Simona Abdallah var på besøg for at fortælle om sit liv og sin opvækst. Samtidig gav hun også prøver på sit forrygende trommespil på sin “darbuka-tromme”. Spørgelysten var stor, og når Simona Abdallah gav smagsprøver på sit trommespil, løftede stemningen sig i hele salen, hvor folk både klappede og dansede med. Læs mere...

HvG-elever deltog i Elevfilmfestival

Hvidovre Gymnasium & HF har en stolt tradition for at udvikle masser af talentfulde filmelever på Film- & Medielinjen – og den helt store vinder ved gymnasiets egen filmfestival i 2013 – “Nyctofobi” – deltog derfor også i den årlige fælles Elevfilmfestival sammen med 13 andre sjællandske gymnasier.

Udover at være repræsenteret med “Nyctofobi”, produceret af Victor Chico Rasmussen og Christian Holm, 3.a, var Kim Hjælm fra 2.a desuden udpeget som vært ved prisuddelingen, der fandt sted lørdag den 1. februar i Cinemateket. Læs mere...

2.g'ere har afleveret SRO - nu går vi på vinterferie!

Alle vores 2.g-elever har netop afleveret deres studieretningsopgaver - i daglig tale "SRO" - og kan derfor nu holde en velfortjent vinterferie, ligesom gymnasiets øvrige elever.

Skolen holder ferielukket fra lørdag den 8. februar til og med søndag den 16. februar.

Rigtig god vinterferie, alle sammen - vi ses igen mandag den 17. februar!