Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - november 2013

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om, hvad der rører sig på gymnasiet i øjeblikket og om hvilke begivenheder der finder sted i den kommende tid. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. God læselyst!

Gymnasiet fylder 40 - det fejrer vi den 15. november!

Så er det i morgen - fredag den 15. november - at vi kan fejre vores 40 års jubilæum.

Om eftermiddagen mødes alle elever, lærere og inviterede gæster i salen til underholdning og taler, fra bl.a. borgmester Helle Adelborg og rektor Kirsten Jensen.

Fredag aften inviterer vi så elever, lærere og tidligere studenter til et brag af en fødselsdagsfest. Blandt gæsterne er også Shaka Loveless, der netop har modtaget en Danish Music Award for årets mandlige sanger 2013.

Læs mere om festen på vores Facebook-side.

Første forskerspire fra Hvidovre Gymnasium & HF

Hvidovre Gymnasium & HF har fået sin første “forskerspire”. Det er Maria Skardal Jensen fra 3.a, der i mange måneder har arbejdet med det samfundsfaglige projekt “Identitetsdannelse i et globaliseret og multikulturelt samfund”.

Læs mere...

Hvidovre Gymnasium & HF i lokalmedierne

Hvidovre Avis er som altid glade for at skrive om de mange aktiviteter, der foregår på gymnasiet.

For nylig har der bl.a. været omtale af den omfattende renovering af skolens aula og naturfagslokaler og af den særlige fredagscafé, der samlede penge ind til Operation Dagsværks arbejde for unge i Sierra Leone.

Politisk paneldebat op til kommunalvalget i Hvidovre

Ni lokale politikere besøgte gymnasiet onsdag den 13. novmeber, for at deltage i en paneldebat med alle vores samfundsfagselever. Anledningen var naturligvis kommunalvalget tirsdag den 19. november.

TV-Avisen dukkede også op for at lave et indslag (der dog ikke fokuserede på os, men på en af politikerne) - se indslaget her.

Video fra Idrætsdagen 2013!

Emma, Frida og Marie fra filmklassen 2.a har produceret en underholdende video fra Idrætsdag 2013.

Se videoen på Hvidovre Gymnasium & HFs YouTube-kanal.

Billeder fra talentprojekternes udvekslingsrejser til USA og Kina

Flere af vores 3.g-elever har været på udvekslingsrejser til bl.a. Hayesville High School i USA og til Chiao Tung University i Hongkong, Kina. Du kan se et uddrag af deres rejsebilleder på vores Facebook-side.

I slutningen af november er vi i øvrigt så heldige, at vi selv får besøg af udvekslingsstuderende, når en flok amerikanske elever fra Hayesville High School, som vores elever boede hos i USA, lægger vejen forbi Hvidovre...

Julekoncert fredag den 6. december

Traditionen tro afholder Hvidovre Gymnasium & HF julekoncert – og i år sker det fredag den 6. december, kl. 19.30 – 22.00.

Musikeleverne har øvet ihærdigt de seneste tre måneder – og denne aften vil der både flyde pop, rock og et par julenumre ud ad højttalerne.

Venner og familie er naturligvis velkomne – der er gratis adgang.