Facebook icon Forward icon

Masser af fester & gæster // Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF, juni 2018

Foråret har været fyldt op af festlige arrangementer – nogle med gallakjoler, nogle med film lavet af vores elever, og nogle uden alkohol, men med masser af dans!
Forude venter flere festligheder; dimissionsmiddagen og –festen og ikke mindst translokation for vores studenter.

Rød løber og kjoler i alle regnbuens farver

Da skolens elever – i særdeleshed afgangseleverne – luftede deres fine nyindkøbte kjoler og jakkesæt til årets gallafest, gjorde de det på en lige så nyindkøbt rød løber, som skolen have fået leveret blot to dage før festen den 4. maj.

Indenfor fortsatte farveorgiet med kæmpe balloner og borde pyntet med blomster og lys.

Der var portrætfotograf inden døre, lancier, senere hen DJ, der holdt de mange elever på dansegulvet travlt beskæftiget, og naturligvis lærere, der også var trukket i det fine tøj for at se deres elever danse og hygge sig.

Læs mere om aftenen og se flere billeder her.
 

1920’erne brølede på Hvidovre Gymnasium

Skolens spritnye røde løber – kun berørt af stiletter til gallafesten ugen forinden – blev rullet ud for gæsterne til gymnasiets årlige Filmfestival onsdag den 9. maj om aftenen.

Skolens mediefagselever, der har stablet festivalen på benene, levede i deres Charlestonkjoler og pressefoldede jakkesæt op til aftenens 20’er-tema.


Eleverne har brugt mange timer af deres fritid på at planlægge festivalen:

”Nogle har sørget for scenografi, andre for underholdning. Vi har også grupper, som har arbejdet med PR, teknik, praktiske ting, samt vores instruktørgruppe, som præsenterer hele showet. Vi har alle arbejdet imod målet om endnu en fantastisk festival i år,” fortæller to af mediefagseleverne, Cecilie Sunitha Kruse Rasmussen og Lisa Bergman Krogh.

Læs mere om aftenen og se, hvem, der løb med prisen for 'Bedste film' og 'Publikumsprisen'.
 

Elev fra Hvidovre Gymnasium er ny formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning

Hvis man er elev på Hvidovre Gymnasium & HF, er Malte Sauerland-Paulsen fra 3.c et velkendt ansigt på skolens morgensamlinger, hvor han som meget engageret medlem af Elevrådet informerer om og arbejder for de bedste forhold for sine medstuderende på gymnasiet. Fremover kan han også blive et kendt ansigt for resten af Danmark.

Fra 1. juli 2018, blot få dage efter at Malte har fået huen på hovedet, fortsætter han sit arbejde, men denne gang for alle gymnasieelever i hele landet som ny formand for DGS, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

Her kan du læse, hvilke erfaringer, Malte tager med sig fra Hvidovre Gymnasium & HF til sit nye arbejde.
 

Kan man have en fest uden alkohol?

Eleverne på Hvidovre Gymnasium & HF kunne i hvert fald sagtens, da de onsdag den 4. april blev overrasket med en surprise-fest på gymnasiet med DJ’s og alkoholfrie drinks.

Festen var en del af organisationen Alkohol & Samfunds landsdækkende kampagne for at sætte fokus på alkoholmisbrug, og de lokale initiativtagere til festen var Pulsen Hvidovre, TUBA, Headspace Hvidovre og Sundhedsplejen i Hvidovre. Budskabet? Man kan sagtens feste uden alkohol!

De lokale foreningsfolk havde i al hemmelighed aftalt med gymnasiets ledelse at få alle elever samlet i skolens festsal præcis klokken 12.30, hvor der så blev holdt et kort oplæg fra de lokale foreninger.

Herefter blev der sat gang i musik, røgmaskine og servering af gratis, alkoholfrie drinks, mens eleverne enten kastede sig ud på dansegulvet, fik en snak med de lokale foreningsfolk i boderne eller nød deres ingefærshots og juice-forfriskninger rundt ved bordene.

Læs mere om festen og se billeder her.

Se TV2 Lorrys udsendelse fra festen her.
 

Persondataforordningen: Sådan beskytter vi dine data på HvG

Fredag den 25. maj trådte EU’s Persondataforordning i kraft i hele EU – også i Danmark. Og også på Hvidovre Gymnasium & HF.
Og lige her kan så du blive klogere på, hvordan vi behandler personlige oplysninger, og hvordan vores mailpolitik fungerer, så vi lever op til kravene i Persondataforordningen.

Persondata-hvadfornoget?
Persondataforordningen er en række regler, der i endnu højere grad end nu skal sikre, at borgeres personlige data (fx deres navn, adresse, CPR-nummer, religiøs overbevisning osv) ikke skal komme i de forkerte hænder.

Persondataforordningen skal også sikre, at borgere nemmere kan finde ud af, hvad forskellige virksomheder og andre – som fx et gymnasium – har liggende af personlige data om dem.
 

Vigtige datoer i den kommende tid:

27. juni:
Dimissionsmiddag for afgangseleverne + efterfølgende fest for alle skolens elever

29. juni:
Translokation – afgangsleverne får udleveret eksamensbeviser og kører afsted i deres oppyntede vogne. Familier er velkomne.
 

 

4. juli:
Kontoret og skolen lukker for sommerferien

 

Du kan læse flere detaljer på skolens kalender på hjemmesiden.