Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - april 2014

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om, hvad der rører sig på gymnasiet i øjeblikket og om hvilke begivenheder der finder sted i den kommende tid. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. God læselyst!

Galant og gennemført gallafest

Drengene var i smoking eller jakkesæt, og pigerne havde fundet de smukkeste og mest elegante kjoler frem, da den traditionsrige og stort anlagte gallafest blev afholdt den 4. april.

Gæsterne ankom i alt lige fra skinnende limousiner til partybusser med indbyggede basshøjttalere, røgkanoner og lysshow. Og sikke en uforglemmelig fest det blev på Hvidovre Gymnasium & HF!

Du kan se et udvalg af stemningsbilleder fra gallafesten på gymnasiets Facebook-side.

2.g'erne hjemvendt fra studieture i Europa

Vores 2.g-klasser har som bekendt været af sted på studieture til Lissabon, Rom, Firenze og Malaga, og har fået en uges storslåede oplevelser med hjem.

Elevblogger Marcus Ekstrøm Johnsen, 1.b, har skrevet et indlæg om studieturene, hvor forskellige 2.g'ere er blevet interviewet om deres oplevelser - læs mere om det på elevbloggen.

Gymnasieklasser laver feltstudier og tager på landbrugsbesøg

I den seneste tid har mange af gymnasiets klasser været på feltstudier ude af huset, primært i forbindelse med forløbet i almen studieforberedelse - også kaldet AT.

1.v har set på ny højhastighedsbane hos Banedanmark, 2.z har lavet feltstudier af køn, krop og kultur, og 1.p har været på landbrugsbesøg, for at se på mælke- og svineproduktion.

Du kan se billeder og læse mere om klassernes feltstudier på vores hjemmeside.

Følg Hvidovre Gymnasium & HF på Instagram

Du kan naturligvis altid følge dagligdagen på Hvidovre Gymnasium & HF via vores hjemmeside, Facebook-side og elevernes blog. Men hvis det ikke er nok for dig, så kan du naturligvis også følge os på Instagram!

Du kan også altid selv bidrage ved at hashtagge dit billede #hvidovregymnasium.

Kommende begivenheder

25. april: Fredagscafé
Caféudvalget inviterer til "Pre-summer Pop Café Party" fredag d. 25. april kl. 16.

2. maj: Forårskoncert
Vi afholder forårskoncert d. 2. maj kl. 19.30. Der er gratis adgang og alle er velkomne!

15. maj: Filmfestival
Vi blænder op for årets elevfilmfestival den 15. maj kl. 19.00 - det bliver stort og festligt!

20. maj: Sidste skoledag
Tirsdag den 20. maj er sidste skoledag, hvor det afsløres, hvilke fag hver klasse skal op i til eksamen og årsprøver (gisp!). Knæk og bræk!