Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - oktober 2015

September måned har markeret efterårets komme med køligere og kortere dage. HvG-eleverne er dog langtfra gået i vinterhi! Tværtimod har naturen stået i højsædet, og eleverne har beskæftiget sig med den og været i den: Alle 1.g’erne og 1.HF’erne har været på hyttetur ved Roskilde Fjord, i slutningen af måneden hjalp en masse elever med til Naturvidenskabsfestivalen på skolen – og så tog 14 af skolens engelsk-elever på udveksling til det naturskønne Hayesville i USA.

I en skov i en hytte lå…

Til lyden af guitarspil og vandets klukken fra den nærliggende Roskilde Fjord blev 1.g’erne og 1. HF’erne rystet sammen på deres hytteture i uge 37 og 38.

Hvor hyggeligt og sjovt de havde det, kan du se og læse mere om her.

Droner i luften og candyfloss på jorden

Hvidovres folkeskoleklasser eksperimenterede med griselunger, robotter og lyserødt skum, da Hvidovre Gymnasium inviterede til Naturvidenskabsfestival fredag den 25. Tilbagemeldingen fra folkeskolelærerne lyder, at eleverne havde en fantastisk dag – og en særlig ros går til de elever fra gymnasiet, der hjalp til på de forskellige workshops. Dem nød de yngre folkeskoleelever særligt at være sammen med, når der blev eksperimenteret. Her kan du se nogle af de skønne billeder fra dagen.

Det amerikanske high school-liv – in real life

I uge 40 rejste 14 af gymnasiets elever på udveksling til byen Hayesville i USA som et led i skolens talentprogram for elever, der har gjort det særligt godt i faget engelsk.

Johanne og Mia fra 3.a er to af eleverne. Her kan du læse om deres tanker inden afrejse, og her kan du læse Mias blog fra turen.

Kommende aktiviteter og begivenheder på HvG

2.HF’erne rejser til Berlin
Fra 6.-9. oktober rejser 2.HF’erne til Tysklands hovedstad for at få faglige udfordringer og masser af socialt samvær.

Efterårsferie
I uge 42 er skolen lukket på grund af efterårsferie.

Temafest med et snert af uhygge
Med efteråret følger Halloween – og derfor er netop Halloween blevet temaet for elevernes fest fredag den 30. oktober.