Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra hvidovre gymnasium & HF - september 2016

Skoleåret 2016/2017 har nu været i gang i halvanden måned – siden 11. august – og det har vanen tro været præget af masser af aktiviteter for de nye elever. De har bl.a. deltaget i Hvg By Night og Idrætsdagen. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.

Men først kigger vi lige tilbage til før sommerferien, hvor vi til translokationen 24. juni hædrede de 230 elever og kursister, der efter endt uddannelse kunne kalde sig selv studenter. Rektor Kirsten Jensen lagde i sin translokationstale vægt på at være en aktiv medborger i det danske demokrati. På hjemmesiden kan man læse talen og se de festlige billeder af studenterne.

Velkommen til de nye elever

De nye elever blev modtaget af en flok veloplagte introvenner, der havde glædet sig til at vise gymnasiet frem og fortælle om, hvordan det er at gå på Hvidovre Gymnasium & HF. Der var en række punkter på program-met, herunder HvG-dysten (en konkurrence i forskellige discipliner) og det store hypnose-show. Det er der kommet et flot billedgalleri ud af.

Et døgn på gymnasiet

I år har de nye elever som en del af intro-arrangementet været med til HvG By Night, hvor de har en hyggelig dag sammen og overnatter på gymnasiet. Dagen gik med et besøg på Cirkusmuseet og senere Natur-centret Quark, hvor de henholdsvist lærte at gøgle og konkurrerede på forhindringsbane. Efter fællesspisning fik de selv lov til at bestemme, hvad de ville lave om aftenen. Det er der også billeder af på hjemmesiden.

Udklædte elever og lærere dystede mod hinanden

Et af årets mest farverige indslag er Idrætsdagen, hvor lærere og elever dyster mod hinanden i forskellige idrætsgrene for at vinde spiselige præmier – og æren, naturligvis. Dagens største og mest eftertragtede præmie er imidlertid udnævnelsen af klassen med den bedste udklædning. Der var lagt op til hård konkurrence mellem pirater, bloddryppende zombier, spraglede hippier, indianere og kæmpestore legofigurer (som vandt førstepræmien). Se billederne fra Idrætsdagen.

Kommende aktiviteter og begivenheder på HvG

Naturvidenskabsfestival
Det handler om hjertet og hjernen på dette års Naturvidenskabsfestival. HvG byder folkeskoleelever i alle aldre velkommen til at udfordre og udforske sanserne under kyndig vejledning af vores egne elever.

Fredagscafé
Caféudvalget holder café 30. oktober med Hawaii-tema.

Forældreaften
Vi indbyder alle 1.g-forældre til vores årlige forældreaften 5. oktober, 19.00-21.00.

2.HF'erne rejser til Berlin
Der står socialt samvær, tyske gloser og faglige udfordringer på programmet, når 2.HF'erne fra 11. til 14. oktober besøger den tyske hovedstad.