Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - september 2013

Velkommen til det første nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF! Fremover vil du én gang om måneden kunne læse nyt om, hvad der rører sig på gymnasiet og hvilke begivenheder der finder sted i den kommende tid.

God læselyst!

Rektor: Velkommen til alle vores nye elever!

Rektor Kirsten Jensen

Torsdag den 15. august havde jeg fornøjelsen af at byde velkommen til over 250 nye elever her på gymnasiet. Vores nye elever blev modtaget af velforberedte introvenner, som er ældre elever, der præsenterer de nye for de værdier og traditioner, som præger vores gymnasium. Såvel i undervisningen som til arrangementer i øvrigt, er der fokus på, at vores nye elever skal føle sig velkomne og blive en del af fællesskabet.

Undervisningen er godt i gang, og i den kommende tid introduceres eleverne til nogle af de forskellige projekter, som vi tilbyder. Grupper af elever i 3.g ved allerede, at de skal på udvekslingsrejse eller med i forskellige talentprojekter på gymnasiet eller i udlandet. 2.hf’erne skal til Berlin som led i undervisningen i kultur- og samfundsfag, og snart går projektet ”Talentfulde skrivere” igen i luften, hvor der er tilbud om workshops med forfattere og journalister.

Sidste fredag i september har vi Naturvidenskabsfestival, hvor elever fra Hvidovre Kommunes folkeskoler kommer på besøg og laver alverdens forsøg under kyndig vejledning af vores elever og lærere.

Venlig hilsen
Kirsten Jensen
Rektor

Et lysere og flottere gymnasium

I løbet af sommerferien har gymnasiet fået skiftet samtlige lofter i stueetagen og kælderen, og der er kommet store ovenlysvinduer i vandrehallen. Og forskellen er bestemt til at få øje på!
Læs mere...

Forrygende start på skoleåret

 Introvenner

Der var fuld fart på, da over 250 nye HvG-elever for et par uger siden mødte ind til deres første skoledag, hvor "introvennerne" stod klar til at tage imod deres nye medstuderende.

Efter et par begivenhedsrige introdage, er den daglige undervisning nu i fuld gang for de 6 nye gymnasieklasser, 3 nye HF-klasser samt 2 GIF-klasser, der er startet på Hvidovre Gymnasium & HF.
Læs mere...

Studievejledning

Både elever og forældre er altid meget velkomne til at kontakte vores kyndige studievejledere, der kan hjælpe med svar på spørgsmål om alle aspekter af livet som elev på Hvidovre Gymnasium & HF.

Læs også: Fakta til forældre på Hvidovre Gymnasium & HF

Se skoleskemaet i Lectio

Hvad enten du er elev, forælder eller bare en ven af huset, kan du altid finde de forskellige klassers skemaer på nettet, i det system som hedder Lectio.

Kommende begivenheder

Idrætsdag
Fredag den 6. september afholder vi den traditionsrige og festlige idrætsdag.

Naturvidenskabsfestival
Den 27. september får vi besøg af ca. 150 folkeskoleelever til Naturvidenskabsfestival.

Forældreaften
Vi indbyder alle gymnasieforældre til vores årlige Forældreaften den 3. oktober kl. 19-21.

Følg os på Facebook

På Hvidovre Gymnasium & HF's Facebook-side kan du altid se billeder og nyheder fra dagligdagen på gymnasiet.

Facebook Like Button