Facebook icon Forward icon

Nyhedsbrev fra Hvidovre Gymnasium & HF - oktober 2013

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse om, hvad der rører sig på gymnasiet i øjeblikket og om hvilke begivenheder der finder sted i den kommende tid. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. God læselyst!

40 års jubilæum

Hvidovre Gymnasium & HF – tidligere kaldet “Avedøre Statsskole” og “Avedøre Gymnasium” – har 40 års jubilæum i år!

Det fejrer vi fredag den 15. november, med en reception om eftermiddagen for elever, lærere og venner af huset, og med en storslået jubilæumsfest om aftenen, hvor blandt andet Shaka Loveless - der har toppet de danske hitlister det seneste år - kommer og optræder. Læs mere...

Festlig idrætsdag på HvG

Der var både dømt højt solskin og højt humør, da 600 HvG-elever og 70 lærere havde en festlig Idrætsdag fredag den 6. september.

Alle klasser var i dagens anledning klædt ud i hver sit særlige tema og dystede dagen lang i alskens aktiviteter lige fra fodbold og tovtrækning til ballon-dart og sportsquiz.

Se flere billeder fra Idrætsdagen...

Musikholdet lavede flash-mob i frikvarteret

Eleverne fra 2.g-musikholdet overraskede alt og alle med en pludselig optræden i vandrehallen midt i et spisefrikvarter. Læs mere og se flash-mob'en her...

Naturvidenskabsfestival for 250 folkeskoleelever

Fredag den 27. september blev gymnasiet fyldt med over 250 energiske folkeskoleelever fra Hvidovres folkeskoler, som deltog i gymnasiets årlige Naturvidenskabsfestival.

HvG's naturfagselever og -lærere underviste dagen lang i alt lige fra idræt og biologi til naturgeografi, kemi og fysik. Læs mere...

Geografihold på grisefarm

Naturgeografi-eleverne fra 3.g og 2.HF har tilbragt tre dage i Syd- og Sønderjylland, hvor de bl.a. besøgte en svinefarm og et slagteri. Noget af en oplevelse for eleverne:

“Det var meget lærerigt, men også lidt grænseoverskridende at se hvordan man slagter dyr. Man har lige stået og set en levende gris gå rundt, og 5 minutter senere så er den bare død”, fortæller Aya Walid fra 3.b. Læs mere...

HvG-piger fik flot 2. plads i skoleløb

Fire sporty piger fra Hvidovre Gymnasium & HF løb en flot 2. plads i hus til det store skoleløb “Schools On The Run”, der havde deltagelse af hele 95 hold.

“Vi skal uden tvivl gentage succesen næste år, så vores nuværende 2.g’ere kan godt gå i gang med at forberede sig…”, fortæller en stolt Julie Darling, der til daglig er pigernes indrætslærer.

Læs mere...

Hvidovres talenter rejser ud i verden...

Hvidovre Gymnasium & HFs mange talentudviklingsprojekter viser sig i fuldt flor i øjeblikket. 3.g-elever, der har ansøgt og er blevet optaget på forskellige udvekslingsture, er i øjeblikket i hhv. USA, Israel og Hongkong. Læs mere...

Du kan se billeder fra udvekslingsturen til Hayesville High School, USA, på vores Facebook-side.

Demokratidag med borgmesterbesøg

Hvidovre Gymnasium & HF’s rektor Kirsten Jensen, elevrådsrepræsentant Jakob Bernhøft Mathiasen, 2.z, borgmester Helle Adelborg og elevrådsrepræsentant Kristina Yaldo, 3.b.

Hvidovre Gymnasium & HF’s rektor Kirsten Jensen, elevrådsrepræsentant Jakob Bernhøft Mathiasen, 2.z, borgmester Helle Adelborg og elevrådsrepræsentant Kristina Yaldo, 3.b.

Som optakt til elevrådsvalget afholdt Hvidovre Gymnasium & HF mandag den 30. september en workshop for alle 1.g’ere, 2.g’ere og 1.hf’ere om elevdemokrati og medbestemmelse, hvor blandt andre Hvidovres borgmester Helle Adelborg var inviteret som gæstetaler.

Efter workshoppen blev der afholdt klasseråd i alle skolens klasser, hvor repræsentanter til skolens nye elevråd blev valgt.

Efterårsferie i uge 42

Gymnasiet holder efterårsferie i uge 42, hvor alle elever og lærere kan få lov at puste ud og hvile ørerne, så alle kan være fulde af energi, når undervisningen starter igen mandag den 21. oktober.

Vi ønsker alle en herlig efterårsferie!