Facebook icon Twitter icon Forward icon

Uitbreiding naar Lansingerland

Beste lezer,

Nu het nog net geen schoolvakantie is in het Rotterdamse, neem ik nog even van de gelegenheid gebruik om  u een korte nieuwsbrief te sturen over de start van Doordewijks in Lansingerland. Het Algemeen Dagblad heeft op 2 juli j.l. een artikel gepubliceerd over de start van DoorDeWijks in Lansingerland.

Samen met Superburen en Hulpinjebuurt start DoorDeWijks per september a.s. een webportal, waar wijkbewoners met een hulpvraag terecht kunnen. Inwoners van Lansingerland kunnen met de webportal een voor hen passende oplossing zoeken voor hun vragen. 

Vrijwilligers

Wij gaan  hard aan de slag  om  het aantal doordewijkers  in Lansingerland uit te breiden. Mocht u iemand weten die interesse heeft om als doordewijker aan de slag te gaan, laat hem/haar dan even contact met ons opnemen. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen de organisatie aldaar op te zetten. Hiervoor hebben wij een vrijwilligersvacature opgesteld.

De organisatie van DoorDeWijks bestaat geheel uit vrijwilligers, terwijl de doordewijkers betaald worden voor hun service. Hiermee bieden doordewijkers een (tussen)oplossing aan wijkbewoners met een hulpvraag, die voorheen konden kiezen aan het inschakelen van een vrijwilliger of een professional. Mocht u niet meer precies weten waar we als stichting voor staan, ons promotiefilmpje legt u dat in één minuut uit.

Het Doordewijkertje

We hopen van harte dat u de 10e editie van Het Doordewijkertje gelezen hebt. Deze kwam begin juni 2014 uit in een oplage van 15000 stuks en zal nog gedurende zomermaanden circuleren in winkels, wachtkamers en openbare ruimten in Rotterdam–N en nu ook in Lansingerland. Na de zomer volgen er nog twee edities van Het Doordewijkertje. Mocht u een bijdrage willen leveren in de vorm van een artikel of advertentie, stuur dan een email naar de redactie.

Voor nu een hele fijne zomer toe gewenst,
namens het hele bestuur van stichting DoorDeWijks.

Met vriendelijke groet,

Suzanne Rietveld
Oprichter stichting DoorDeWijks