Facebook icon Twitter icon Forward icon

8. December - Robust

At stå stærkt - selv i stormvejr.

Det nye buzzword hedder robusthed.

Virksomhederne efterspørger stærke og modstandsdygtige medarbejdere - der ikke vælter så let. (og ja, medarbejdere efterlyser virksomheder, der ikke vælter deres medarbejdere) og for at bidrage til genoprettelse af balancen, kan vi hver især gribe i egen barm og træne disciplinen selv.

Robusthed har klart sin fordel. Psykisk som fysisk - for det kræver jo lidt af os indimellem det her liv. Personligt og professionelt.

Vi mennesker er eksperter i at spænde ben for vores egen naturlige flow og en af årsagerne er bl.a. manglende robusthed.

Robusthed kan trænes - og her er 4 vigtige discipliner at træne på daglig basis:

1. Mod - at træde ud af comfortzonen - både mentalt, emotionelt og fysisk. Systemet skal udfordres kontinuerligt for at blive stærkere.

2. Vedholdenhed - det er nemt at give op, når vi er udfordret. I virkeligheden bliver vi først rigtigt udfordret på livsgnisten, når vi bliver ved med at give op.

3. Beslutningskraft - at turde træffe svære beslutninger er altafgørende for vores evne til at rykke os selv her i livet. Ellers vil vi spendere vores dyrebare tid i limboland - uden dansen, vel at mærke:-)

4. Sårbarhed - at turde blotte sig, vise vores inderste og stå ved vores følelser.

Ønsker dig en glædelig 8. december.

Kærligst

Anja

 

F L O W Specialist Uddannelsen 2016 - Chill & Spørgeaften

Næste hold på F L O W Specialist Uddannelsen starter torsdag den 21. januar.

Er du nysgerrig på uddannelsen, er du velkommen til spørgeaften i de bløde sofaer på Skodsborg Kurhotel mandag aften den 14. december mellem kl. 18-21.

Du kan komme når som helst det passer dig i ovennævnte tidsrum.

Blot tilmeld dig via dette link: http://www.anjavintov.dk/uddannelsen/informationsaften/

Læs mere om uddannelsen her.