Energielabels: dit verandert er in 2021 – Tips voor duurzaam internetgebruik – Alles over vloerverwarming - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

Kerstverlichting: hou het zuinig!

Geen kerst zonder sfeervolle kerstverlichting. Maar kan het ook energiezuinig? Reken maar! Tegenwoordig zijn er led lichtslangen voor binnen én buiten verkrijgbaar met een warme uitstraling. Kies resoluut voor leds in plaats van ouderwetse gloeilampjes. Dat scheelt op je energiefactuur in de toch al dure kerstmaand... Led it snow!

Hoeveel stroom verbruikt mijn kerstverlichting?Nieuwe energielabels

Het energielabel met de A met plusjes voor huishoudelektro bestaat al sinds de jaren '90. Mettertijd verschenen er almaar zuinigere toestellen op de markt. Zo zitten we intussen al aan A+++. Daarom komt er binnenkort een strengere score van A tot G. Die moet kiezen en vergelijken makkelijker maken. 

Energielabels: wat verandert er?

Tips voor duurzaam internetten

Een laptop verbruikt minder energie dan een pc. Klinkt vrij logisch. Maar wist je dat zelfs je browsergedrag invloed heeft op je energieverbruik en dus ook op je CO2-uitstoot? De minste zoekopdracht, doorklik en gestreamde video zet allerlei servers aan het werk. En die machines slurpen energie!

Stoot ik CO2 uit als ik op het internet surf?

Vloerverwarming, iets voor mij? 

Energie-efficiënt, voordelig en milieuvriendelijk. Geen wonder dat vloerverwarming aan populariteit wint. Met het systeem kan je overigens ook je woning koelen. Jawel! Biedt vloerverwarming dan alleen maar voordelen? Ontdek het snel!

Verneem alles over vloerverwarming

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit