Bekijk de Webversie

 

regeneratieve

Regeneratieve geneeskunde in Vlaanderen

Departement EWI wil de huidige sterktes en zwaktes van regeneratieve geneeskunde in Vlaanderen in kaart brengen en de opportuniteiten voor de toekomst onderzoeken om bij te dragen aan RegMed XB, het samenwerkingsverband tussen Vlaanderen en Nederland rond regeneratieve geneeskunde. Hiervoor evalueren we momenteel de bestaande initiatieven. In het kader hiervan wordt een online bevraging opgestart en worden een aantal werksessies georganiseerd.

>> Wie zich hiervoor kandidaat wil stellen, kan zich hier inschrijven

bio-economie

Maatschappelijke impact van het bio-economie onderzoek

Technopolis Group maakt in opdracht van ons departement een overzicht van het Vlaamse onderzoekslandschap op het gebied van de bio-economie. Op donderdag 15 september organiseren we van 9h30 tot 11h00 in Brussel een workshop over de maatschappelijke impact van dit onderzoek. Tijdens dit overleg worden voorlopige resultaten voorgesteld. We willen vooral nagaan wat sociale impact van het Vlaamse bio-economie onderzoek is en welke domeinen hiervoor het meest interessant zijn. Voor dit overleg zoeken we deelnemers met zo divers mogelijke professionele achtergronden.

>> Inschrijven voor de workshop kan via deze link

smart education

Smart Education @ Schools

Ben je leerkracht in het basis-, secundair- of volwassenonderwijs en heb je een innovatief idee over hoe technologie je les kan ondersteunen? Realiseer je idee en dien deze in voor 27 oktober en ontvang tot maximaal 75.000 euro subsidie voor een looptijd van maximaal 1 jaar. Om je idee te realiseren werkt je school samen met kennisinstellingen, bedrijven en andere partners.

>> Alle info en inschrijven voor de infosessie van 27 september

Ook nog deze week


Agenda


Meest gelezen vorige EWI-nieuwsbrief
  1. Europese richtlijnen kennisvalorisatie
  2. Info Session: Digital Europe - 3rd round of calls
  3. Werfreserve Europees voorzitterschap (niveau A)
     

Vorige nieuwsbrieven gemist? Bekijk ze hier© 2022. Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Beheer inschrijving
Uitschrijven