Facebook icon Twitter icon Forward icon

20. December - Når ærlighed healer

Når vi tør sige, hvad vi føler, hvad vi er bange for, hvad vi tumler med og hvad vi ønsker, er der en stor chance for at tingene kan flytte sig.

Her er Rikke Høyer.

Jeg har været i tvivl, om jeg skulle dele hendes mails med dig (har fået lov), fordi det er en ros til mig og jeg kan stadig indimellem have svært ved at tage al den ros ind og kan være bange for at være 'for meget', men jeg arbejder på det:)

Jeg tog kontakt, fordi jeg følte mit liv var faldet sammen om ørerne på mig.

Nogle måneder inden jeg kontaktede dig, havde jeg fået besked om fyring og at min partner ville forlade mig efter 6 års ægteskab.

Jeg havde en følelse af, at alt i mit liv var ude af sync. Jeg var frustreret, ked af det og følte ikke længere, at jeg havde noget ståsted.

Jeg følte, at jeg havde mistet alt det, jeg før havde identificeret mig igennem. Og værst af alt, så kunne jeg mærke, at jeg havde mistet mig selv.

Så jeg tog kontakt for at finde mig selv igen, fordi jeg ikke ønsker at gentage de samme fejl igen og for at komme tilbage til et sundt flow i mit liv.

*************

.... her er den mail jeg modtog efter vores sidste møde og som fik mig til at hyle.

Ikke fordi jeg er god til mit arbejde. Det bliver alle, der laver det, de brænder for.

Men fordi det smukkeste jeg ved er at mærke lige netop den forandring.

Den frihed der opstår, når sjælen får plads.

*************

Kæreste Anja,

Tak!

Tak fordi du har en fuldstændig vidunderlig evne til, at jeg som kunde fra første sekund følte mig tryg, hjemme, godt tilpas, og bare elsket for den jeg er, på godt og ondt er... Du udstråler en helt fantastisk afbalanceret umiddelbarhed og naturlig nærhed som gør, at jeg fra første sekund kunne mærke, at her landede jeg det rigtige sted, hvor jeg kunne være mig selv, åbne op, være ærlig og få hjælp og værktøjer til at komme godt videre i livet.

Tak, fordi du går vejen, gør op med dine egne frygtscenarier og har modet til at følge dine behov. Tak for du går forrest og høster frugterne af livets eliksir og er storslået nok til at dele alle dine erfaringer, din viden og ikke mindst alle dine kundskaber med alle os andre, så vi selv kan mindske frygten og finde modet og vores vej her i livet.

Du er dejligt hudløs ærlig på en varm og kærlig måde, du giver dig tid, giver et spark bagi og er spot-on i dit fokus og så har du en helt fantastisk evne til at gøre alt det komplicerede så enkelt.

For mig er du ganske enkelt en menneskelig åbenbaring!

Jeg har stadig veje der skal gåes og frygt, der skal bekæmpes, men nu har jeg en god ballast og nogle gode værktøjer. Og vigtigst af alt - nu elsker jeg mig, takket være dig!

God jul, vi ses en dag i det nye år.

Knus
Rikke

************

Ønsker dig en k/ærlig 20. december.

Anja