PVHeater als alternatief voor de thuisbatterij - Bereken het verbruik van je elektrische toestellen – Een groendak: mooi en duurzaam - Is deze e-mail onleesbaar? Bekijk hem online

5 tips om snel energie te besparen in uw kot

Single of met het gezin, maakt niet uit. Wie plots veel meer thuis is, zoals nu tijdens de coronacrisis, gebruikt uiteraard ook meer energie. Hier alvast enkele bespaartips die je eenvoudig kan toepassen en waarvan je instant het resultaat zal zien op de energiefactuur. 

Eenvoudige tips om energie te besparen in huisPVheater als alternatief voor thuisbatterij

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk de energie van je zonnepanelen zelf gebruiken. Goed voor milieu en portemonnee! Maar wat als er net geen toestellen moeten draaien of je geen elektrische wagen hebt? De thuisbatterij is vooralsnog duur. Misschien is de PVheater wel iets voor jou.

Lees meer

Meten is weten

Corona zorgt ook in Brussel voor een opmerkelijke daling van het elektriciteitsverbruik. Aangezien er nog steeds veel telewerkers zijn, is het stroomverbruik weliswaar lager bij bedrijven... maar hoger in huishoudens! Ontdek snel hoe je dat ook thuis binnen de perken kan houden.

Zo bereken je het verbruik van een elektrisch toestel
Energieverbruik in Brussel daalt drastisch door coronacrisis

Creëer een zalig buitengevoel!

Klaar voor een staycation deze zomer? Dan biedt wat groen zeker een meerwaarde. Een groendak oogt niet alleen mooi, het is ook een duurzame manier om je dak te isoleren. Groendaken bestaan in alle maten en vormen. Dus ook al woon je in de stad en heb je weinig woonoppervlakte, dan nog kan je genieten van een eigen stukje natuur.

Wat zijn de voordelen van een groendak?

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.
Liever geen e-mails meer ontvangen? Schrijf u uit