Facebook icon Twitter icon Forward icon

3. December - Bedre beslutninger

Frygt er den følelse, der opstår, når du vælger en tanke, der ikke er på vibrationsniveau med det ønske, du har.

En af mine kære venner var engang temmelig presset økonomisk. Han skyldte penge til en virksomhed og havde hårdt brug for en opgave for at kunne betale sin gæld. På et tidspunkt kimede hans telefon i flere dage i træk med det samme nummer. Han var bange for, at det var virksomheden, som han skyldte penge, så han lod være med at svare.

Efter 5 dages intens kimen, tog han dog telefonen.

Det var et jobtilbud. Jobbet var dog givet væk til en anden, da det var en haste opgave, der skulle løses. Virksomheden ville så høre, om de måtte kontakte ham igen - hvis muligheden altså opstod.

Hvis du har et ønske og lader frygten styre dine handlinger, er det som at bede om en førsteklasses flybillet og få en cykel uden pedaler.

Kærligst

Anja

********************************

JULESPOTPRIS: Idag og imorgen kan du booke en HIGH VIBE COACHING Session til halv pris. 995 ekskl. moms (Normalpris 1900 ekskl. moms). Sessionen kan også bruges i det nye år. Book her.

*********************************

Denne mail er nr. 3 i rækken af korte julemails, jeg sender frem til 24. december om Hverdagsmod & Vibrationer. (hvis du mangler nogle af dem, så send mig en mail)

Tidligere sendt:

2. December - Færre bekymringer

1. December - Porten til Højere Vibrationer