Bekijk de Webversie

 

overbruggingslening

Vernieuwde overbruggingslening loodst alle gezonde ondernemingen doorheen de energiecrisis

Sinds 28 februari van vorig jaar biedt de Vlaamse Regering de overbruggingslening aan. Op voorstel van Vlaams minister van Economie Jo Brouns besloot de Vlaamse Regering om de overbruggingslening verder uit te breiden in het kader van de huidige energiecrisis. Het plafond van de bestaande overbruggingslening werd opgetrokken tot maximaal twee miljoen euro en ook grote ondernemingen kunnen gebruik maken van deze steun. De steun kan vanaf nu aangevraagd worden.

>> Lees meer 

kennismakers

Kennismakers: Artificiële Intelligentie

In Kennismakers, een nieuwe wervelende wetenschapsshow op één, nodigt Tom De Cock de knapste koppen van Vlaanderen uit om het live publiek samen met de kijker thuis kennis te laten maken met de wondere wereld van de wetenschap. Nu zaterdag om 18u05 dompelt computerwetenschapper Steven Latré je onder in de wereld van zelflerende, superintelligente computers... die af en toe ook de domste fouten blijken te maken.

>> VRT Max 

Koen Wauters

Leer denken als een wetenschapsjournalist

In deze gratis online lezing van SciMingo vertelt ervaren wetenschapsjournalist Koen Wauters hoe de journalistiek in z'n werk gaat, waarom je een telefoonnummer van een journalist in je GSM moet zetten, en beantwoordt hij vragen uit het publiek. De uitgelezen kans om te ontdekken hoe je de pers het beste bereikt.

>> Registreer hier 

Agenda


Meest gelezen vorige EWI-nieuwsbrief
  1. Beslissingen Vlaamse Regering - Economie, Wetenschap en Innovatie (23 december 2022)
  2. Elf nieuwe interuniversitaire projecten geselecteerd
  3. Rapport Evaluatiecommissie VARIO
     

Vorige nieuwsbrieven gemist? Bekijk ze hier© 2023. Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Beheer inschrijving
Uitschrijven