Bekijk de Webversie

 

VEP

Maak kennis met de evaluatiepraktijk bij ons Departement EWI

Op donderdag 29 september geeft onze evaluatiecel een inkijk in de evaluatiepraktijk bij ons Departement EWI. Er is nadien ruime gelegenheid voor vragen en verdere gedachtewisseling. Het event is een organisatie van het Vlaams Evaluatieplatform (VEP) en kan zowel live als online gevolgd worden.

>> Alle info en inschrijven 

pleidooi

Pleidooi voor erkenning grotere rol universiteiten en soc's in nieuwe Europese innovatie agenda

Op het Comit√© Europese Onderzoeksruimte en Innovatie te Praag bepleitte het Departement EWI op 13 en 14 september de erkenning van een grotere rol voor de universiteiten en strategische onderzoekscentra in de uitrol van de Nieuwe Europese Innovatieagenda die de Europese Commissie in juli publiceerde. 

>> Lees meer 

ursula von der leyen

State of the Union Europees Commissievoorzitter von der Leyen

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen hield vorige week haar State of the Union in het Europees Parlement in Straatsburg. We focussen ons even op een aantal elementen uit de toespraak die voor ons eigen EWI-perspectief van belang zijn.

>>  Lees meer 

hoorzitting

Hoorzitting: Impact energiecrisis op Vlaamse economie en arbeidsmarkt

De torenhoge energieprijzen hebben verstrekkende gevolgen voor de Vlaamse economie en arbeidsmarkt. De leden van de EWI-commissie hielden in dit verband een hoorzitting met Voka, UNIZO, Verso, Boerenbond, ACV, ABVV, en ACLVB.

>> Bekijk de hoorzitting

scivil

Uitnodiging 'Scivil netwerkdag'

Meer dan drie jaar na hun eerste netwerkdag organiseert Scivil een nieuw ontmoetings- en bijleermoment in het BMCC Brugge op 15 november. Net als bij de vorige editie kan je je verwachten aan een inspirerende keynote, een reeks boeiende praatjes en workshops over verschillende aspecten van burgerwetenschap en een gezellige netwerklunch.

>> Alle info en inschrijven 

Ook nog deze week


Agenda


Meest gelezen vorige EWI-nieuwsbrief
  1. Subsidieregister brengt subsidies vanuit de Vlaamse overheid in kaart
  2. PhD Cup
  3. Bezoek PIO op Trefdag Digitaal Vlaanderen
     

Vorige nieuwsbrieven gemist? Bekijk ze hier© 2022. Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Beheer inschrijving
Uitschrijven